EA Access üyelik ücretleri belli oldu

EA Access

Uzun süredir beklenen EA Access, sonunda Türkiye’de de kullanıma sunuldu. Peki nedir, ne işe yarar? Detaylar haberimizde …

EA Access uzun süredir farklı ülkelerde kullanıma açılmıştı. Bu üyelik sistemini alan oyuncuların bazı avantajları yer alıyordu. Şöyle ki bir nevi oyunlara ev sahipliği yapan bir oyun platformu. Ancak sadece Electronic Arts oyunlarını içinde barındırıyor. Bu oyunlar tabi pek küçümsenecek oyunlar değil. Bilindiğiniz gibi firmanın bünyesinde FIFA 21, Battlefield, Madden NFL 21, Star Wars Jedi: Fallen Order,Command & Conquer Remastered Collection ve Need For Speed serisi gibi birçok oyun yer alıyor. Bu platformun aylık abonelik ücreti 12 TL iken, yıllık ücreti ise 65 TL.

EA Access üyelik ücretleri belli oldu

EA Access için şöyle bir sorun var, her oyun her zaman için bu abonelik içinde yer almayacak. Yani platformda ücretsiz oynayabileceğiniz oyunları siz seçemiyorsunuz. Örneğin Fifa 2021 ücretsiz olarak sunulduğunda sürekli olarak ücretsiz sunulmayacak, daha sonra bu oyun kütüphanenizde silinebilir ve sunulan yeni oyunlardan biri ücretsiz olarak sunulacak.

Bu özelliği nedeniyle az sayıda da olsa bazı kullanıcılar platforma üyeliğe soğuk bakarken, bazı oyunseverler ise düşük üyelik ücreti nedeniyle satın almayı düşünüyor. Platform sayesinde birçok oyunu deneme imkanı yer alacak. EA Access için Steam üzerinden bu aboneliğinizi başlatabilirken, PlayStation platformundaki PlayStation Plus’a ya da Xbox Game Pass’a benziyor. Çok yüksek fiyatlardaki oyunu düşük ücrette oynamak isterseniz aboneliği almanızı tavsiye ederiz.

Logitech G PRO X ve G502 HERO oyunculara neler sunuyor?