Huawei Watch Fit fiyatı belli oldu

huawei watch fit 1

Huawei’nin dikdörtgen şeklinde tasarladığı yeni akıllı saatinin fiyatı belli oldu. İşte Huawei Watch Fit fiyatı ve diğer detaylar.

Genel olarak akıllı saat tasarımlarında yuvarlak hatlı çizgileri tercih eden Huawei, şimdi de Apple Watch benzeri bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Huawei’nin dikdörtgen şeklinde tasarladığı yeni akıllı saati 1.64 inç boyutunda AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın çözünürlüğü ise 456 x 280 piksel. 5ATM basınca kadar su geçirmezlik özelliğine sahip olan akıllı saat 10 güne kadar pil ömrü sunuyor.

Huawei Watch Fit ucuz fiyatıyla dikkat çekiyor

Dikdörtgen tasarımı itibariyle Apple Watch’ı andıran yeni Huawei modeli Android 5.0 ve iOS 9.0 üzeri tüm cihazlarla uyumlu olarak çalışabilecek. Huawei’nin yeni akıllı saatinin Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA’da tanıtılması planlanıyor.

huawei watch fit

Huawei Watch Fit için belirlenen etiket fiyatı ise ise 119 euro. Açıkçası 119 euro’nun bahse konu özelliklerdeki bir saat için hayli uygun olduğu söylenebilir.

Elbette bizi ilgilendiren asıl detay bu saatin ülkemizde kaç TL’den satışa sunulacağı. Huawei’nin akıllı saatleri için uygun etiketler belirlediğini düşünürsek, Huawei Watch Fit’in de 1000 TL civarında bir fiyattan satışa çıkması sürpriz olmayacaktır.

Tabi ki burada döviz kurlarının sabit kalması ya da düşüşe geçmesi de önemli. Eğer kurlar yükselmeye devam ederse 119 euro’luk saatin 1000 TL’den satışa çıkması da mümkün olmayacaktır.

Oppo Watch Türkiye satış tarihi belli oldu