Titans dizisi 3. sezonun startını verdi

titans

İlk iki sezonuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Titans dizisi için yeni sezonun startı verildi. İşte konu ile ilgili detaylar.

İlk iki sezonu Netflix‘te yayınlanan Titans gerçekten büyük bir başarı elde etmişti. Yayınlandığı dönemde hemen hemen bütün ülkelerde Netflix Top 10’da 1 numaraya yerleşen yapım şimdi 3. sezonu ile ekranlara geri dönüyor.

Bilindiği üzere dizinin ilk sezonu 2018’de yayınlanmıştı. Devam sezonunda ise diziye Superboy da katılmıştı. Netflix Titans’ın ikinci sezonunu 2019’da seyircilerin beğenisine sunmuş ve dizinin devamının geleceğini de net bir dille ifade etmişti.

Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı. DC tarafında yaşanan sıkıntılardan ötürü Titans’ın yayın hakları HBO Max’a geçti. Yani dizinin 3. sezonu HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Titans dizisi 3. sezonu ile nefes kesecek

Kısa bir süre önce dizinin yeni sezonu hakkında bazı açıklamalar gelmişti. Bu açıklamalara göre 3. sezonda Barbara Gordon, Korkuluk ve Red Hood gibi Batman evrenindeki karakterler de diziye katılacak.

Dizinin ilk 2 sezonunu izleyenlerin de bileceği üzere Titans genel olarak Rachel karakterinin hayat hikayesi üzerinden ilerliyordu. Fakat sonradan işin içerisine Superboy girdi. Muhtemelen 3. sezon da Superboy’un gruba dahil olması üzerine şekillendirilecektir.

Dizinin çekimlerinin geçtiğimiz günlerde başladığı açıklandı. Bu da yayın tarihinin 2021 olacağı anlamına geliyor. Muhtemelen HBO Max 3. sezonu bu yıl sonuna yetiştiremeyecektir. Zira bunun için insan üstü bir çaba gerekiyor.

Apple Türkiye ürün fiyatlarını arttırdı