Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri – 14/20 Haziran

nn

Teknolojide gelecek özellikle Honor için büyük bir hafta olacak çünkü çok beklenen Honor 50 serisini tamamlayacak. Ancak daha önce Huawei’ye bağlı olan şirket, önümüzdeki hafta için planlanan bir lansman etkinliği olan tek şirket değil. Realme’nin küresel bir etkinliği var ve planlanan bazı heyecan verici ürünleri var.

Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri - 14/20 Haziran

Realme Global Lansman Etkinliği – 15 Haziran

Realme yeni amiral gemi telefonu olan Realme GT’nin küresel pazarda sergilemeye hazırlanıyor. İlk olarak birkaç ay önce Çin’de piyasaya sürülen cihaz, şimdi Avrupa dahil diğer kıtalarda da görücüye çıkacak. Çinli üreticinin o gün ilk dizüstü bilgisayarını, tabletini ve robot elektrikli süpürgesini de tanıtacağı bildirildi .

Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri - 14/20 Haziran

Honor 50 serisi – 16 Haziran

Honur 50 serisi Çin’de 16 Haziran’da açıklanacak. Seride üç telefon yer alacak – Honor 50 Pro , Honor 50 ve Honor 50 SE. İlk ikisi Qualcomm’un Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacak , SE modeli ise MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisiyle gelecek. Çarşamba günkü lansman öncesinde, üç cihazın da tüm özellikleri sızdırıldığını söyleyelim. Cihazla ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı, bu yüzden cihazın merakla beklendiğini söyleyelim.

nn

Teknolojide gelecek hafta

Yeni bir TicWatch – 16 Haziran

TicWatch akıllı saat serisiyle tanınan Google’ın yatırım yaptığı şirket Mobvoi , 16 Haziran’da yeni bir saat piyasaya sürecek. Yeni saatin, Snapdragon Wear 4100 destekli giyilebilir bir Wear OS olan TicWatch E3 olduğuna dair spekülasyonlar var. Arkasında sağlam bir firmanın olması da yeni cihazların başarılı olacağı düşünülüyor.

OnePlus Nord N200 5G yakın zamanda tanıtılabilir