Teknolojide önümüzdeki hafta neler olacak?

yyyy

Mayıs ayı çeşitli lansmanlar ve duyurularla dolup taştı ancak ay henüz bitmedi. Pazartesi günü ayın son günü olmasına rağmen, teknolojide önümüzdeki hafta  hala birkaç önemli duyuru daha var. Özellikle Huawei asya kıtasında gerçekleştireceği lansmanlara hazırlanıyor.

Asya pazarı özellikle Çinli teknoloji devlerinin bir nevi deneme bölgesi oluyor. Özellikle Hindistan 1 milyarı aşan nüfusu ile bu konuda biçilmiş kaftan diyebiliriz. Her ne kadar satın alım oranı olarak çok geride olsa da dediğimiz gibi nüfusu bakımından teknoloji firmaları için çok iyi bir pazar olduğunu söyleyelim. İşte bu hafta yaşanacak gelişmeler…

Teknolojide önümüzdeki hafta neler olacak?

Meizu- akıllı saat – 31 Mayıs

Meizu Watch uzun bir süredir bekleniyordu ve şimdi Pazartesi -31 Mayıs tarihinde resmiyete kavuşacak . Akıllı saat Snapdragon Wear 4100 tarafından desteklenecek , Flyme for Watch çalıştıracak , bir eSIM’e sahip olacak ve çıkarılabilir bir USB-C kablosuna sahip bir şarj beşiği ile birlikte gelecek.

Teknolojide önümüzdeki hafta neler olacak?

Realme Lansmanı – 31 Mayıs

Realme, Pazartesi günü iki yeni ürün açıklayacak. Birincisi Realme X7 Max 5G akıllı telefon ve Realme Smart TV 4K var . İkincisi, Çin’de satılan Realme GT Neo’nun bir yeniden uyarlaması diyebiliriz , TV ise 43 inç ve 50 inçlik versiyonlarda satışa sunulacak. Öncelik Hindistan pazarının olacak.

Teknolojide önümüzdeki hafta neler olacak?

Teknolojide önümüzdeki hafta neler olacak?

Huawei Lansman Etkinliği – 2 Haziran

Huawei üretici açıklayacak Çarşamba, Haziran 2. için büyük duyuru kümesi vardır HarmonyOS gibi işletim sistemi tabanlı akıllı telefon hem de bir kaç cihazlar için MatePad 2 Pro . Ayrıca, saatler için tasarlanmış bir işletim sistemi sürümü tarafından desteklenen yeni bir akıllı saati de duyuracak.

 

Redmi K40 Gaming Edition için yeni güncelleme