Teknolojide gelecek hafta – 28 Haziran/4 Temmuz

Realme Narzo 30 5G, 4G ve renk çeşitleri sızdırıldı

Teknolojide gelecek hafta MWC (Mobil Dünya Kongresi) Barselona önümüzdeki hafta başlıyor ve birkaç duyuru yapılması bekleniyor. Bazı üreticiler şimdiden bazı erken duyurular yapmış olsa da, hala sabırsızlıkla beklenen duyuruların olduğunu söyleyelim. çok şey var. Teknolojide önümüzdeki hafta bizi neler bekleniyor:

Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri

Samsung MWC Sanal Etkinliği – 28 Haziran

Samsung , sanal etkinliğinin tarihi olarak 28 Haziran’ı belirledi . Büyük ihtimalle bir ürün duyurusu olmayacak ama Samsung, Galaxy ekosistemi ve yeni gelişmeler hakkında konuşacak.

Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri

Lenovo MWC Etkinliği – 28 Haziran

Lenovo’nun da 28 Haziran’da bir etkinliği var ve MWC web sitesindeki açıklamaya göre katlanabilir cihazları tartışmayı planlıyor. Belki Lenovo’nun bu yeni cihaz kategorisi için neler planladığını duyacağız, hatta göreceğiz. Tıpkı Samsung’unki gibi, bu da sanal bir etkinlik olacak.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Teknolojide gelecek hafta

Xiaomi Mi TV 6 – 28 Haziran

Xiaomi’nin MWC’ye katılma planı yok ancak teknoloji etkinliğinin ilk gününde bir ürün lansmanı planladı. Lansman , en son amiral gemisi TV olan Mi TV 6 için . Akıllı TV, çift ​​48MP kamera ve 100W dahili hoparlör gibi oldukça etkileyici özelliklere sahip.

Teknolojide gelecek hafta etkinlikleri

DIZO ve Realme Etkinliği – 1 Temmuz

DIZO ve Realme , 1 Temmuz’da bir birkaç yeni ürünü piyasaya sürmeyi planlıyor. İlki , Realme’nin TechLife Ekosistemi altındaki ilk marka ve o gün ilk ürününü duyurmayı planlıyor, ancak daha fazla ürün olma ihtimali yüksek. Öte yandan Realme, piyasaya sürmeyi planladığı, bazıları zaten web sitesinde listelenmiş bir avuç yaşam tarzı ürününe de sahip.

PC Health Check App güncellendi