TCL deprem bölgesindeki çocukların eğitimleri için bağış yaptı

tcl

Bu yılın Şubat ayında meydana gelen deprem felaketini unutmayan TCL, depremin yaşandığı dönemde yaptığı yardımlara ek olarak bu kez TEGV’nin depremin vurduğu Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman’da kurduğu konteyner kent öğrenim birimlerine tablet bağışında bulundu.

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden doğrudan etkilenen bölge halkı başta olmak üzere tüm Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken TCL de depremin ilk anından itibaren başlattığı yardım desteklerini sürdürüyor.

tcl

Felaketin yaşandığı dönemde yardım çalışmalarında kesintisiz iletişimi desteklemek için bölgede çalışmalarda bulunan STK’lar aracılığıyla telefon bağışı yapan TCL, bu kez bölgedeki çocukların eğitimine destekte bulunmak için harekete geçti.

tcl

TCL, bu destek kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) depremin vurduğu Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman’da kurduğu toplam 15 konteyner eğitim merkezine tablet bağışladı. TEGV’nin 24 farklı ilde yer alan, 7 eğitim parkı ve 31 öğrenim ve 17 Ateşböceği’nde yer alan eğitim içeriklerinin hepsi bu konteyner birimlerde de uygulanacak.

Fen, matematik, tasarım ve beceri atölyesi, İngilizce, sanat, sosyal duygusal öğrenme, okuma, drama gibi pek çok konuda eğitim alacak ilköğretim çağındaki öğrenciler firmanın bağışladığı tabletleri kullanacak.

Oppo A58 4G yakın zamanda piyasaya sürülecek