Monster Pusat Clutch Gamepad ile oyun severler için uygun fiyatlı bir çözüm

f asfdas

#İŞBİRLİĞİ

Monster Pusat Clutch gamepad ile karşınızdayız. Eğer oyun oynamaktan hoşlanıyor ve uygun fiyata güncel bir çözüm arıyorsanız, öyleyse bu ürünü göz önünde bulundurabilirsiniz.

Pusat Clutch, hem 2.4GHz kablosuz bağlantı üzerinden hem de Bluetooth bağlantı üzerinden kullanılabiliyor. Ürünü akıllı telefonlarınızla, akıllı TV’lerinizle, akıllı tabletlerinizle, bilgisayarlarınızla ve daha pek çok destekli cihazla kullanabilirsiniz.

Ürün, oyunculara iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Bunlar siyah ve fıstık yeşili. Açıkçası biz, fıstık yeşili modelini daha çok beğendik. Daha dinamik, genç ve dikkat çekici bir havası var. Öte yandan, klasik tasarım detaylarını seven oturaklı oyuncular için siyah renk de gayet güzel.

Pusat Clutch gamepad, fiyat/performans kategorisinde yer verebileceğimiz uygun fiyatlı bir model. Ürünün tasarım detaylarına baktığımızda, Xbox gamepad’ini andırdığını söyleyebiliriz, ki zaten Xbox gamepad tasarımı da milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanmış bir tasarım.

Ürün, fiyat unsuru göz önünde bulundurulduğunda, güzel tasarım detaylarına ve iyi malzeme kalitesine sahip. Dolayısıyla Monster’ın iyi iş çıkardığını söylemekte yarar var. Tabii ki burada Xbox’ın orijinal gamepad’iyle bire bir kıyaslama yapmak yanlış olacaktır. Zira o çok daha yüksek fiyat etiketiyle satılan bir ürün. Monster’ın çözümü ise, tekrar etmek gerekirse uygun fiyatlı bir çözüm.

Kutuda neler var?

Ürünün kutu içeriğine baktığımızda, şarj için Type-C kablosunun geldiğini görüyoruz. Bir tane mobil cihaz konumlandırma aparatı var. Bunu ister gamepad’e entegre edin, isterseniz de masada konumlandırın. Son olarak, D-Pad’i de değiştirebiliyoruz. Kutuda ekstradan bir tuş var ve birkaç saniye içinde değişim yapmanız mümkün.

Tuşlara baktığımızda, dizilimler gayet başarılı. Joystick’ler konforlu kullanım sunuyor. Sağ taraftaki tuşlar, 3D derinlik katılarak tasarlanmış ve ışıklı yapıdalar. Dolayısıyla kullanırken göze hoş geldiklerini de söyleyebiliriz. Arka taraftaki tetik tuşları da önemli. Üründe, potansiyometre özelliği var. Yani siz tetik tuşlarına ne kadar baskı uygularsanız, ona göre cevaplar alıyorsunuz. Bu, örneğin bir keskin nişancı oyununda ya da yarış oyununda fazlasıyla önemli bir detay. Tetik tuşlarının neredeyse yarı yarıya basıldıktan sonra cevap vermeye başladığını da belirtelim.

Gamepad’imizin hem titreşim hem de hareket sensörü bulunuyor. Böylelikle farklı oyunlarda gerçeğe en yakın deneyimleri yaşayabilirsiniz. Diyelim ki Forza oynuyorsunuz. Pistten çıkıp toprak zemine geldiğinizde, engebeli zeminin oluşturduğu titreşimler gerçekten keyif veriyor.

Monster Pusat Clutch Gamepad ile oyun severler için uygun fiyatlı bir çözüm

Monster Pusat Clutch, hem PC hem de akıllı mobil cihazlarınız için ideal

Biz, bu ürünü hem masaüstü PC hem laptop PC hem de akıllı telefon tarafında deneyimledik. Cihaz, pek çok oyuna destek veriyor ve tak çalıştır mantığıyla çalışıyor. Uzun, uğraştıracak ve can sıkacak detaylar yok.

Örneğin Pusat Clutch gamepad ile Call of Duty gibi bir FPS oyununu da oynayabilirsiniz, Diablo IV gibi bir aksiyon RPG oyununu da. Hem de herhangi bir kurulum işlemi yapmadan.

Daha fazla detay için inceleme videomuza göz atabilirsiniz.

Monster Pusat Clutch gamepad, şu an Monster’ın resmi sayfası üzerinden, 1449 TL satış fiyatı etiketiyle alınabilir. İlgili sayfa için tıklayın.

Huawei Nova 11 Pro inceleme: Yok böyle şıklık!