Oppo A58 4G yakın zamanda piyasaya sürülecek

oppo

Oppo A58 4G yakın zamanda piyasaya sürülmesi için gereken BIS, FCC, TUV Rheinland ve TKDN sertifikalarını aldı. Bunun ile beraber cihazın temel özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Liste, OPPO A58 4G’nin (model numarası CPH2577) Bluetooth 5.3’ü destekleyeceğini ortaya koyuyor. Sertifika, cihazla ilgili başka herhangi bir detaydan bahsetmese de gelen sızıntılar cihazın bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı. FCC belgelerine göre, Oppo A58 4G’nin 7,99 mm’lik bir kalınlığa ve 191 gram ağırlığa sahip olduğu ortaya çıktı. 33W hızlı şarj desteği ile oldukça büyük bir 5.000mAh pil içeriyor.

Oppo A58 4G

Belgeler ayrıca Oppo A58’in Android 13 ve ColorOS 13.1 önceden yüklenmiş olarak geleceğini de ortaya koyuyor. Telefonla ilgili daha fazla detay henüz açıklanmamış olsa da, halihazırda birden fazla sertifika aldığı için cihazın yakında Hindistan, Endonezya ve Tayland gibi pazarlarda resmi olarak piyasaya sürüleceği görülüyor.

Oppo A58 5G, giriş seviyesi bir Diemsnsity 700 yonga seti ile birlikte gelir, bu nedenle 4G varyantına güç sağlamak için benzer bir şey bekleyebiliriz. 5G modelinde ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı ile birlikte bir HD+ IPS ekran bulunur. Kameralara gelince, A58 5G’nin arkasında 50MP + 2MP birimi ve 8MP selfie kamerası bulunuyor.

WhatsApp animasyonlu avatar özelliği üzerinde çalışıyor