SW Knights of the Old Republic ertelendi

star wars

Star Wars: Knights of the Old Republic’in PlayStation 5 versiyonunu yakın zamanda oynayamayabilirsiniz: Bloomberg’e göre oyun süresiz olarak ertelendi.

SW Knights of the Old Republic ertelendi. Sony, mevcut video oyunlarından bağlantı noktaları oluşturmasıyla tanınan Aspyr Media’nın geçen yıl BioWare’in klasik Star Wars RPG oyununu yeniden yaptığını duyurmuştu. Aspyr o zamana kadar üç yıldır yeniden yapım üzerinde çalışıyordu ve endüstri gazilerinin yanı sıra orijinal oyunun yaratılmasına yardımcı olan insanlar da vardı. İşler kesinlikle umut verici görünüyordu, ancak şimdi oyunun geleceği belirsiz görünüyor.

Nintendo Switch yeni Star Wars oyununu duyurdu

Görünüşe göre Aspyr, Lucasfilm ve Sony’yi göstermek için oyunun bir demosunu 30 Haziran’da bitirdi ve geliştiriciler, elde ettikleri şeyden bile heyecanlandılar. Ancak bir hafta sonra şirket, tasarım yönetmeni Brad Prince ve sanat yönetmeni Jason Minor’u görevden aldı. LinkedIn sayfasında, Minor’un Aspyr kredisi, Temmuz 2022 olarak istihdam sonunu gösteriyor ve profil resmi şu anda “#Opentowork” çerçevesini içeriyor.

star wars

SW Knights of the Old Republic ertelendi

Aspyr’ın Temmuz ayında durumla ilgili olarak çalışanlara demonun istedikleri yerde olmadığını ve projenin askıya alınacağını söylemek için bir çok toplantı düzenlediği bildirildi. Stüdyo başkanları ayrıca personele şirketin yeni sözleşmeler ve geliştirme fırsatları arayacağını söyledi.

Disney+

Geliştiricinin Prince and Minor‘ı kovma ve projeyi dondurma nedenleri bu noktada net olmasa da, Bloomberg’in kaynaklarından biri demoyu oluşturmak için orantısız miktarda zaman ve para harcandığını öne sürdü. Eğer durum buysa, oyunun geri kalanında yaptıklarına devam etmek sürdürülebilir olmayacaktır. Bloomberg, bir başka olası çekişme noktasının da oyunun zaman çizelgesi olduğunu söylüyor. Aspyr, ortaklarına oyunun 2022’nin sonunda çıkacağını, ancak 2025’in daha gerçekçi bir hedef olacağını söylüyor.

Instagram, bazı kullanıcılara ırklarını sormaya başlayacak