Star Wars KOTOR Remake versiyonu yapımda olabilir

Star Wars KOTOR remake

Liam Robertson tarafından ortaya çıkarılan bilgiye göre Star Wars KOTOR Remake versiyonu yapımda olabilir. Bioware, şu an sıkı oyun için sıkı çalışıyor.

Star Wars fanları söz konusu oyunlar olunca seriden belki de en çok Star Wars: Knights of the Old Republic yapımını seviyor. Bioaware’nin geliştirdiği yapım ilk olarak 2003‘te çıkmıştı. Bu oyun aynı zamanda, aynı isimli serinin başlangıcı olmuştu. Eğer bu tatta yeni bir yapım olsa da oynasak diyorsanız, bu gelişme sizi sevindirebilir. Zira son söylentilere göre Star Wars KOTOR Remake versiyonu yapımda olabilir.

Bu bilgi, oyun gazetecisi Liam Robertson tarafından ortaya atıldı. Robertson tarafından geçmişte ortaya çıkarılan bilgi ve sızıntıların genelde doğru çıktığı söyleniyor. Dolayısıyla Star Wars KOTOR remake versiyonu ile ilgili söyledikleri tamamen ya da kısmen doğru olabilir.

Robertson konuyla ilgili olarak “Bioware Austin‘in özel olarak Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını öğrendim. Ancak bunu belirsiz bir gelecek için yapıyorlar. Şu an üzerinde çalıştıkları şey ise Knights of the Old Republic’in canlandırılması / yeniden yapılanması.” şeklinde konuştu.

“Bunun ne zaman ortaya çıkacağını bilmiyorum, ancak şu an geliştirilme aşamasında. Yapımın nasıl sonuçlanacağını da bilmiyorum. Ancak bunun bir yenileme olmadığını bir yeniden yapılanma olduğunu duydum. Orjinal yapımın planı üzerinden gidiyor. Sanırım ne olacağını göreceğiz.”

Mass Effect serileri ile bilinen Bioware, geçmişte Star Wars oyunları dahil birçok oyuna imza atmıştı. Eğer söylenti doğruysa ve Star Wars: Knights of the Old Republic yeniden yapılıyorsa, sadece grafik iyileştirmesinden ibaret olmayacağını ve yeniden yapılanma aşamasında olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Ancak açıklamalardan net bir şey çıkarmak güç. Zamanla daha net bilgiler açığa çıkacaktır.

Son zamanlarda konuşulan Star Wars haberleri ise şunlar;

Kardeşi, 2016’da vefat eden Carrie Fisher‘in Princess Leila olarak Star Wars: Episode 9‘da görünebileceğini bildirmişti. Haberin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Star Wars Battlefront 2′nin duyurulduğunu sizlere aktarmıştık. Haberin detayları için buraya tıklayabilirsiniz.