Obsidian, Star Wars Oyunu Yapmak İstiyor

Obsidian Star Wars Oyunu Yapmak İstiyor

Daha önce de Star Wars oyun serisine katkıda bulunan Obsidian stüdyosu, yeni bir Star Wars oyunu yapma konusundaki hevesini dile getirdi.

2004 yılında LucasArts tarafından PC ve Xbox’a yönelik olarak satışa sunulan Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords‘un yapımından sorumlu olan Obsidian ekibi, yeni bir Star Wars oyunu yapmak istediklerini açıkladı. Şu sıralar yapım aşamasındaki yeni oyunu Pillars of Eternity’i tamamlamakla meşgul olan stüdyonun yöneticisi Feargus Urquhart, kendisinin ve ekibinin yeni bir Star Wars oyunu yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Star Wars Oyunu

Bu yılın Mart ayında piyasaya sürülen South Park: The Stick of Truth‘un yapımıyla uzun süre uğraşan ve bu süreçte birçok zorlukla karşılaşan Obsidian, tüm bunlara rağmen yeni sorumluluklar almaktan çekinmiyor. South Park oyunu yapmaları için kendilerine teklif geldiğinde hemen kabul ettiklerini söyleyen Urquhart, benzer bir teklif Star Wars için geldiği taktirde kesinlikle evet diyeceklerini belirtiyor. Obsidian ekibi tarafından geliştirilen Star Wars: Knights of the Old Republic II, her ne kadar aceleye getirilip tamamlanmadan piyasaya sürülmüş olsa da serinin ruhunu en iyi yansıtan oyunlardan biri olarak kabul görüyor.

Yeni Call of Duty Mayıs Ayında Duyurulacak