Onlyfans yayıncısı şişe ile öyle birşey yaptı ki!

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

İran’da yaşanan bir olay pes artık dedirtti. Buna göre kabız şikayeti ile hastaneye başvuran bir adamın makatından pet şişe çıktı.

Onlyfans yayıncısı şişe ile öyle birşey yaptı ki! İran’da yaşayan bir adam, yoğun kabız şikayeti nedeniyle eşiyle beraber hastaneye başvurdu. Doktorlar yaptıkları muayene sonucunda önemli bir bulguya rastlamayınca röntgen çekmeye karar verdi. Ancak röntgen sonucunda yok artık dedirten bir vaka ile karşı karşıya kaldıklarını da anladılar. Buna göre adamın makatında 12 cm büyüklüğünde bir pet şişe olduğu ortaya çıktı.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Eşinden utandığı için durumu saklayan 50 yaşındaki adam, eşinin zorlamasıyla hastaneye başvurdu. Doktorların röntgen çekmesi sonrasında ise gerçek açığa çıktı. Adamın 12 cm uzunluğundaki bir pet şişeyi bile isteye makatından içeri aldığı anlaşıldı.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Onlyfans yayıncısı şişe ile öyle birşey yaptı ki!

Hemen ameliyata alınan hastanın makatında herhangi bir kanama ve yırtılma olmadan şişenin vücuttan çıkartıldığı açıklandı. Başarılı geçen bu ameliyat sonrasında psikolojik problemleri olduğu ifade edilen hasta psikiyatri bölümüne sevk edildi.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Tam 3 gün boyunca tuvalete çıkamayan adam, sosyal medyanın diline düşmekten de kurtulamadı. Geçtiğimiz günlerde bu sefer de Brezilya’da buna benzer bir vaka yaşanmıştı. Yoğun karın ağrısı ve kramp şikayeti ile hastaneye giden bir adamın makatında dambıl olduğu ortaya çıkmış ve adam hemen ameliyat masasına yatırılmıştı. Ameliyatı başarılı geçen o hasta da 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti.

Apple elektrikli otomobil için Lamborghini yöneticisini kaptı