Surface Duo Microsoft CEO’sunun elinde görüntülendi

Surface Duo Microsoft CEOsunun

Akıllı telefon sektörüne önemli bir soluk getirmesi planlanan Surface Duo Microsoft CEO’sunun elinde görüldü. Şirketin uzun bir süredir reklamını yaptığı bu akıllı telefon modeli, giderek daha yaygın bir şekilde görüntüleniyor. İşte haberimizin detayları.

Gelecekte kullanılacak cep telefonlarının çok önemli bir bölümü katlanabilir yapıda olacak. ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz ekim ayında “Surface Duo” isimli ilk Android cihazını üreteceğini söylemişti, ancak pek bir bilgi paylaşmadı. Piyasada ve kullanıcılar arasında ciddi bir merak oluşturan bu akıllı telefon, bir kez daha görüntülendi.

Surface Duo Microsoft CEO’sunun kullanımıyla görüntülendi

Microsoft Surface Duo, birbirlerine menteşelerle bağlanmış ve iki adet 5.6 inç büyüklüğünde ekrana sahip son derece ilginç ürünler içerisinde yer alıyor. Şirketin bu akıllı telefon üzerinden katlanabilir piyasaya göz kırptığı görülüyor.

Surface Duo Microsoft CEOsunun elinde

Microsoft CEO’su Satya Nadella, bu konuda sabırsız olan kişiler içerisinde yer alıyor. Şirketin ne tür bir akıllı telefon politikasına sahip olduğu ise ilerleyen zamanlarda belli olacak. Microsoft’un özellikle katlanabilir ekran teknolojisini biraz daha beklemesi gerekebilir.

Samsung, Huawei ve Apple gibi şirketler hamlelerini yaparken bazı kuruluşlar da bekliyor. Örneğin Microsoft katlanabilir ekran teknolojisinin nasıl bir getiri sağlayacağın emin değil. Peki sizce Microsoft tarafından geliştirilen bu akıllı telefonlar müşteri memnuniyeti sağlayabilecek potansiyelde mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Microsoft çocuk istismarını önlemek için devreye girdi