Microsoft Surface Duo fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

Microsoft Surface Duo

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Microsoft Surface Duo fiyatı ve çıkış tarihi bugün resmi olarak açıklandı. Fiyat biraz tuzlu olacak.

Microsoft’un geçtiğimiz aylarda duyurmuş olduğu çift ekranı telefonu Microsoft Surface Duo maalesef ki koronavirüs salgınından dolayı bir tülü çıkışını gerçekleştirememişti. tek ekranı 5.6 inç açıldığında ise 8.1 inç büyüklüğünde PixelSense Fusion ekrana sahip olan bu çift ekranlı telefonun bugün hem fiyatı hem de çıkış tarihi açıklandı.

Bildiğiniz gibi katlanabilir telefon furyası başladığı fiyat bandı 2.000 dolara kadar çıkmış daha sonra 1.500 dolar seviyesine gerilemişti. Microsoft da bu gerilemeden nasibini alacak ve telefonunu 1.399 dolardan satışa sunacak. Çift ekranlı bir telefon için oldukça makul olan bu fiyatın, Türkiye için pek iç açmadığını söyleyebiliriz.

Türkiye pazarında resmi olarak satılmayacak olan telefon, eğer ülkemize giriş yaparsa muhtemelen 13.999 TL bandından satışa sunulacaktır. Android 10 ile çalışacak olan telefonda Microsoft‘un tüm ana uygulamaları ön yüklü olarak gelecek. Özellikle iş alanında böyle bir çözüm isteyenler için Surface Duo’nun bulunmaz bir nimet olacağını söyleyebiliriz.

Microsoft Surface Duo

Gücünü fiyatı uygun tutmak adına Snapdragon 865 serisi yerine Snapdragon 855‘ten alacak olan telefonda minimumda 12 GB RAM bulunacak. Üst seviye bir deneyim sunacak olan telefon maalesef ki kamerası ile şahaneler yaratamayacak. Ancak telefonun kamerası yine gün sonunda sizleri memnun edecek düzeyde olacak.

En iyi fotoğraf çeken telefon Xiaomi Mi 10 Ultra tanıtıldı!

Telefonu ortadan iki katlayan Microsoft‘un, bu alanda telefon üretip üretmeyeceği bu modelin başarısına bağlı. Bakalım yazılım devi deneysel telefonu ile umduğunu bulabilecek mi?