Microsoft Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf

Microsoft Surface Duo modeli

Microsoft Surface Duo ile çekilen ilk fotoğraf bugünlerde oldukça popüler. Kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen bu akıllı telefonun çektiği fotoğraf büyük ilgi gördü.

Microsoft tarafından uzun bir süredir geliştirilme süreci devam eden Microsoft Surface Duo ile ilk fotoğraflar çekilmeye başlandı. Şirketin kısa bir süre içerisinde piyasaya sunmak istediği bu modeller neredeyse her yönden sızdırıldı. Normal şartlarda bu akıllı telefonun tanıtımı yaz ayı içerisinde yapılacaktı. Ancak salgın nedeniyle ertelendi.

Surface Duo kamera deneyimi

Katlanabilir cihazlar bu yıl son derece moda oldu diyebiliriz. Samsung başta olmak üzere neredeyse bütün akıllı telefon şirketleri katlanabilir ekranlar üretmeye başladı. Microsoft şirketi de yaptığı çalışmalar sonucunda katlanabilir ekranlı bir model geliştirmeyi başardı.

Microsoft Surface Duo ile

Samsung Galaxy Fold ile katılabilir ekranlarda önemli bir gelişme kaydedilmesine rağmen bazı eksikler bulunuyordu. Apple da katlanabilir ekranlı bir cihaz üretecekti ancak bunu bazı soru işaretleri nedeniyle erteledi. Microsoft şirketinin de aynı stratejiye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kuruluş normal şartlarda daha erken vakitlerde katlanabilir ekranlı cihazını piyasaya sunacaktı.

Surface Duo modeli ile çekilen fotoğraf şirketin bir süre daha beklemesi gerektiğini gösterdi. Huawei gibi kamera devlerinin yer aldığı akıllı telefon piyasasında bu cihazlar yer edinmekte zorlanabilir. Muhtemelen şirket hem kamera hem de yazılım açısından kendisini daha çok geliştirerek cihazlarını piyasaya sunacak. Sizce bu model piyasaya sunulmak için hazır mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.