Suicide Squad’tan kötü haber geldi

Suicide Squad

Suicide Squad: Kill the Justice League en çok merak edilen oyunlardan biri. İşin arkasında Batman serisine imza atan Rocksteady Studios var. Fakat geliştirici stüdyo kötü haberi verdi ve Suicide Squad: Kill the Justice League’in bir kere daha ertelendiğini duyurdu. Bu ertelemenin arkasındaki sebep nedir?

Rocksteady, Suicide Squad: Kill the Justice League’in 2 Şubat 2024’ye ertelendiğini açıkladı. Oyun normalde 2022’de piyasaya çıkacaktı, fakat bu seneye ertelenmişti. Hatta 26 Mayıs’ta oyuncularla buluşacaktı. Ama son gelişmeye göre biraz daha beklemek gerekecek. Rocksteady’nin açıklaması da şu şekilde:

“Oyunumuzun en kaliteli deneyimi sunması için biraz daha zaman lazım, bizim için zor ama gerekli bir karardı. Desteğiniz ve anlayışınız için sizlere teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda daha fazla içerik paylaşacağız. Gelecek yıl sizleri Metropolis’te görmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Suicide Squad

Bloomberg’te çalışan gazeteci ve editör Jason Schreier, Şubat ayında gerçekleşen PlayStation State of Play etkinliğinden sonra oyunun erteleneceğini bildirmişti. Schreier, bu tür ertelemelerin genellikle temel oynanışı elden geçirmek yerine cilalamak için gerekli olabileceğini söylemişti. Bir süre önce de Suicide Squad’ı tek kişi oynamak için bile internet bağlantısına gerek olduğu açıklandı. Oyuncular bu duruma sert tepki verdi ve eleştirdi. Sosyal medyada oyunun boykot edilmesi bile gündeme geldi. Ancak erteleme sonucunda internet bağlantısına ihtiyacın kaldırılıp kaldırılmayacağı belli değil.

Oyunun konusuna gelecek olursak, Brainiac, Metropolis’i işgal eder. Bu işgali durdurmak için Deadshot, Harley Quinn, King Shark ve Captain Boomerang’tan oluşan Suicide Squad ekibi görevlendirilir. Oyuncular dört kötüden birini seçerek, maceraya atılacak. Yapımda birçok tanıdık süper kahraman olacak.

Yeni iPad Pro’lar beklendiği kadar yüksek fiyatta olmayabilir