Suicide Squad rekorla başlangıç yaptı

suicide squad

DC dünyasının kötülerini toplayan Suicide Squad, gelen tüm kötü yorumlara rağmen rekor bir başlangıçla yapımcıların yüzünü güldürdü.

Bu sene  özellikle izleyiciler tarafından merakla beklenen Suicide Squad, yakın zamanda izleyicilerle buluşmuştu. DC evreninin  Batman v Superman sonrası ilgiyle beklenen filmlerinden olan Suicide Squad sinema eleştirmenlerinden geçersiz not aldı. Aynı sonuçla Batman v Superman filmide yüzleşmekten kaçamamıştı.

Bu kadar kötü eleştirilere rağmen gişede gelen sonuçlar yapımcıları oldukça mutlu etmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz cuma günü beyazperde ile olan randevusuna başlayan film 135.1 milyon dolar gişe hasılatı yaparak büyük bir başarı yakaladı. Suicide Squad sadece bu rekorla kalmayıp bugüne kadar 57 ülkede vizyona girerek ABD haricinde 132 milyon dolar hasılat değerine ulaşarak Ağustos ayının zirvesine yerleşmeyi başardı.

Fury ve End of Watch filmlerinin de yönetmenliğini yapmış olan  David Ayer tarafından yönetiliyor Suicide Squad. Film ise A.R.G.U.S. adlı gizli bir hükümet ajansının, oldukça tehlikeli görevleri yerine getirmesi için kötü adamları bir araya getirmesiyle başlıyor.

Türkiyede 12 Ağustos tarihinde izleyicilerle buluşacak olan filmin başrol oynucuları arasında Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne ve Viola Davis bulunuyor.

OnePlus 3 Mini çıkacak mı sorusuna en net cevap!