Rocksteady: Suicide Squad Hikaye Olarak En Büyük Oyunumuz

123 15

Batman Arkham serisinin geliştiricisi Rocksteady Studios yakında çıkacak yeni oyunu Suicide Squad için iddialı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Rocksteady’den Darius Sadeghian, Suicide Squad hakkında Play dergisine konuştu. Sadeghian oyunla ilgili olarak olumlu açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: “Hikaye açısından bizim en büyük oyunumuz oldu. Konunun içeriğinde birçok detay saklı. Suicide Squad, Batman Arkham serisinin besleyen DNA’yı taşıyor. Hikaye ve karakterlerin temel her şeyi oyunun merkezinde yer alıyor. En iyi anlatımı ve oyun deneyimini sunmak için çok çalıştık.”

Darius Sadeghian umutu verici konuşsa da, çeşitli oyuncu topluluklarda yapıma karşı önyargı var. Diğer yandan Suicide Squad ertelemelerle de adından söz ettirdi. Oyun normalde 2022’de piyasaya çıkacaktı, sonradan 2023 Mayıs ayına ertelendi. Ancak Rocksteady oyunu bir kere daha ertelemek zorunda kaldı.

Suicide Squad

Bloomberg’te çalışan gazeteci ve editör Jason Schreier geçen şubat ayında gerçekleşen PlayStation State of Play etkinliğinden sonra oyunun erteleneceğini bildirmişti. Schreier, bu tür ertelemelerin genellikle temel oynanışı elden geçirmek yerine cilalamak için gerekli olabileceğini söylemişti. Bir süre önce de oyunu tek kişi oynamak için bile internet bağlantısına gerek olduğu açıklandı. Oyuncular bu duruma sert tepki verdi ve eleştirdi. Sosyal medyada oyunun boykot edilmesi bile gündeme geldi.

Oyunun konusuna gelecek olursak, Brainiac, Metropolis’i işgal eder. Bu işgali durdurmak için Deadshot, Harley Quinn, King Shark ve Captain Boomerang’tan oluşan Suicide Squad ekibi görevlendirilir. Oyuncular dört kötüden birini seçerek, maceraya atılacak. Yapımda birçok tanıdık süper kahraman var.

Sahte mesajlaşma uygulamaları tehdit yaratıyorlar