Geçmişteki karakterler günümüze uyarlandı

Ekran Resmi 2020 01 29 06.53.05

#İŞBİRLİĞİ

Grafik tasarım alanında özgün işlere imza atan Becca Saladin yine farklı bir çalışmayla karşımıza çıktı. Bu çalışmayla geçmişteki karakterler günümüze uyarlandı. İşte detaylar.

Yaptığı sanatsal çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Becca Saladin, Royality Now ismini verdiği son çalışmasıyla da ilgi topladı. Geçmişteki ünlü karakterler üzerine yoğunlaşan grafik tasarımcı, bu isimleri günümüze uyarladı.

Bu çalışma sayesinde geçmişte isim yapmış olan Büyük İskender, Napolyon, Sezar, Nefertiti gibi isimlerin günümüzde nasıl bir görünüme sahip olabilecekleri ortaya çıkmış oldu.

Saladin, çalışmasında sadece gerçek hayatta yaşamış isimlere yer vermedi. Ünlü ressam Leonardo da Vinci’nin en çok bilinen eserlerinden biri olan Mona Lisa da grafik tasarımcının çalışmasında kendisine yer buldu.

Genel olarak çalışmalara baktığımızda son derece başarılı olduğunu söylemek mümkün. Elbette bazı isimler günümüze uyarlanırken sadece renklendirme çalışması yapılmamış. Aynı zamanda imaj olarak da farklı bir şekilde resmedilmişler.

Facebook mahremiyet sorgulaması yapacak!

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Becca Saladin’in bu eserleri ile başbaşa bırakalım. Bu arada sanatçının bu tarz çalışmalarından hoşlanıyorsanız kendisini Instagram üzerinden takip edebilirsiniz. Zira kendisi çalışmalarını genel itibariyle sosyal medya üzerinden paylaşan bir isim.

İşte geçmişe damga vuran, herkesin ismini bir şekilde duyduğu o karakterlerin, günümüze uyarlanmış olan çizimleri.

(Diğer karakterleri görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.

Ekran Resmi 2020 01 29 06.48.59