Mayıs ayında vizyona girecek olan yerli filmler

öğrenci kafası soygun

#İŞBİRLİĞİ

Beyaz perdede şu aralar hareketli günler yaşanıyor. Özellikle büyük bir merakla beklenen Infinity War’ın gösterime girmesiyle birlikte rekor, rekor üstüne geldi. Peki yerli filmler söz konusu olduğunda gişe rakamları ne alemde? Açık konuşmak gerekirse Ailecek Şaşkınız’dan sonra öyle büyük bir gişe başarısına imza atacak bir film gelmedi. Görünen o ki bu Mayıs’ta da bu tarz bir yerli film gelmeyecek.

Mayıs ayında 23 yerli film vizyona girecek

Mayıs ayı yerli filmler açısından oldukça bereketli geçecek diyebiliriz. Elbette bu filmlerin büyük bir çoğunluğunun sanat filmi olduğunu da unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla bu filmlerin büyük bir bölümü muhtemelen bazı şehirlerde, sınırlı sayıdaki sinema salonunda gösterime girecektir.

Biz bu yazımızda daha çok ön plana çıkan 10 filmi sizlere aktaracağız. Elbette yerli filmler bizler için önemli. Sonuçta bu filmler Türk sinemasına hayat veren can damarları niteliğinde.

Gelelim Mayıs ayında vizyona girecek olan yerli filmlere. Bu filmler arasında Yol Kenarı, 4N1K 2, Hürkuş Göklerdeki Kahraman, Cano, Hemşire ve Tutsak gibi yapımlar ön plana çıkıyor. Bu filmler iyi ya da kötü belli bir seyirci sayısının üzerine ulaşacaktır.

Öte yandan, bu senenin başında vizyona giren Arif v 216 filminin de tekrardan vizyona gireceğini hatırlatalım. Muhtemelen bu sefer bilet fiyatları 6TL ya da 8TL olacaktır. Mayıs ayı bu filmi kaçıranlar için de iyi bir fırsat olacak.

Filmler için tıklayın