Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

sinema

#İŞBİRLİĞİ

Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler belli oldu. Bu ay tam 9 yerli film beyaz perde de izleyiciyle buluşacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler listesi netleşti. Bu ay içerisinde tam 9 yerli film vizyondaki yerini almış olacak. Eğer Türk işi korku filmlerinden hoşlanıyorsanız, Temmuz ayı sizin için muazzam bir deneyim olabilir. Çünkü bu ay içerisinde vizyona giren 9 filmden 5’i korku temalı yapımlar.

Yani bu ay bol bol cinli, mezarlı, hayaletli, büyülü filmler izleme fırsatı bulacağız. Açık konuşmak gerekirse bu tarz filmler ilk Dabbe filminin akabinde virüs gibi yayılmaya başladı. Bu tarz filmlerin hızlı bir şekilde yayılmasının nedeni ise hayli düşük bütçelerle çekilebiliyor olması. Keza Türk işi bir korku filmi için, ıssız bir köy, derme çatma bir köy evi ya da konak ve biraz makyaj yeterli oluyor.

Elbette bu tarz yapımların gişede beklentinin üzerinde bir performans sergilediğini de unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla çekimi ve montajı çok fazla uğraştırmadığı için ve müşterisi de olduğundan ötürü Dabbe tarzı korku filmleri son zamanlarda hayli sık vizyona giriyor.

Peki bu ay içerisinde hangi yerli filmler beyaz perdede boy gösterecek. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri vizyona girecek yerli filmler listesi ve bu filmlere ait tanıtım videoları ile başbaşa bırakalım.

(Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.)

Efsunlu Kabirden Gelen

Vizyon Tarihi: 5 Temmuz