Stranger Things Netflix’i çökertti

Stranger Things

Stranger Things’in 4. sezonunun 1 Temmuz’da yayınlanan son iki bölümünün izleyicilerden gördüğü yoğun ilgi, Netflix’in çökmesine sebep oldu.

Netflix’in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, üç yıllık bir aranın ardından ekranlara gelen dördüncü sezonuyla Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen İngilizce dizisi olmayı başardı. Dördüncü sezon belki de dizinin en çok beğenilen sezonu olurken, özellikle 1 Temmuz’da yayınlanan son iki bölüm izleyicilerden büyük ilgi gördü. Öyle ki milyonlarca izleyicinin bir anda ekranlarının başına geçip aynı anda final bölümlerini izlemeye çalışması, bugüne kadar sorunsuz bir şekilde çalışan Netflix’in çökmesine sebep oldu.

Stranger Things yeni fotoğrafları yayınlandı

Bildiğiniz gibi Netflix önceki sezonların aksine bu sezonun tamamını bir anda yayınlamadı. Bunun yerine dördüncü sezonu iki parçaya böldü. 27 Mayıs’ta yayınlanan yedi bölüm, dördüncü sezonun ilk kısmını oluşturuyordu. İki bölümden oluşan ikinci kısım ise 1 Temmuz’da ekranlara geldi. Ne olduysa bu iki bölüm yayınlandıktan sonra oldu. Vecna’ya karşı mücadele veren Hawkinsli gençlerin akıbetini öğrenmek için herkes bir anda ekran karşısına geçince, bazı izleyiciler Netflix’e şu an ulaşılamıyor hatası almaya başladı.

Cuma sabahı başlayan bu hata Netflix tarafından kısa süre içinde çözüldü. Ancak normalde 200 milyonu aşan kullanıcı kitlesine kesintisiz bir izleme deneyimi sunmakta hiçbir sıkıntı yaşamayan Netflix’in çökmesi, Stranger Things’in ne kadar büyük ilgi gördüğünün göstergesi oldu.

Nothing Phone 1’in Avrupa fiyatı belli oldu