Genshin Impact Summer Fantasia güncellemesi geliyor!

Genshin Impact Summer Fantasia güncellemesi geliyor!

Stüdyo Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Hoyoverse’nin Genshin Impact için bir sonraki büyük içerik güncellemesini 13 Temmuz’da yayınlayacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Sevilen oyun Genshin Impact “Summer Fantasia” olarak adlandırılan 2.8 sürümü, Hoyoverse’in oyuncuların tamamlaması için yeni arsa çizgileri ve zorluklar eklemek için yeniden tasarladığı bir bölge olan Golden Apple Archipelago’yu yeniden sunacak. Dahil edilen görevleri tamamlayarak, dört yıldızlı oynanabilir bir karakter olan Fischl’i partinize ücretsiz olarak alma şansına sahip olacaksınız. Ayrıca, oyunun yaklaşan Resonating Visions etkinliğinin bir parçası olarak, daha sonra Fischl için bir kıyafet karşılığında takas edebileceğiniz bazı itemler de sunulacak.

Genshin Impact Summer Fantasia güncellemesi geliyor!

Stüdyo ayrıca oyunun hikayesinin daha fazlasını ortaya çıkaracak. Güncelleme ayrıca, arkadaşlarınızla tamamlayabileceğiniz yelkencilik zorluklarını ve Shikanoin Heizou adında yeni bir oynanabilir karakter ekliyor. Hoyoverse, bu güncellemeyi Genshin’in ilk yakın dövüş katalizörü kullanıcısı olarak tanımlıyor. Shikanoin, temel saldırılardan etkilenen düşmanlara ekstra hasar verebilir. Genshin Impact için ek içerik, Hoyoverse’in şu anda üzerinde çalıştığı birkaç projeden biri. Geçtiğimiz haftalarda stüdyo, Zenless Zone Zero ve Honkai: Star Rail olmak üzere iki yeni oyun geliştirdiğini duyurdu. Her iki oyunun da henüz bir çıkış tarihi yok, ancak öncekini PC ve iOS’ta beta testi yapmak için kaydolabilirsiniz. Oyunun hayranlarının olduğu bir yanlış değil. Çok popüler olmasa da belli bir hayran kitlesine sahip diyebiliriz.

Apple, iPhone 14 üretimini azaltmak zorunda kaldı