Steve Ballmer Windows 10’a Övgüler Yağdırdı

Windows 10 575

Microsoft’un dün düzenlediği etkinlik sonrası Windows 10’u değerlendiren eski Microsoft CEO’su Steve Ballmer, işletim sistemini çok beğendiğini söyledi.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un CEO’su olarak uzun yıllar görev aldıktan sonra geçtiğimiz yıl görevi Satya Nadella’ya devreden Steve Ballmer artık Microsoft yönetiminde yer almıyor olsa firmayı yakından takip etmeye devam ediyor. Her fırsatta Microsoft’u ne kadar sevdiğini dillendiren Ballmer, dün de firmanın yeni işletim sistemi Windows 10’a sevgisini takipçileriyle paylaştı.

windows10

Microsoft tarafından dün düzenlenen ve internet üzerinden canlı olarak yayınlayan Windows 10 etkinliğini takip eden Steve Ballmer, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajla Windows 10’u ne kadar beğendiğini açıkladı. Dün düzenlenen etkinliğin tüm Microsoft çalışanlarını gururlandırdığını, kullanıcıları heyecanlandırdığını ve yatırımcıların ağzını sulandırdığını söyleyen Ballmer, firmanın geleceğinden ne kadar umutlu olduğunu gözler önüne serdi.

Kendi NBA takımını satın almasının ardından Microsoft‘un yönetim kurulundan ayrılan Ballmer’ın hala Microsoft’un bir numaralı hissedarı olduğu göz önüne alındığında, ondan gelen bu güvenoyu son derece önemli olarak değerlendiriliyor.

Xiaomi Mi Note Yoğun İlgiyle Karşılandı