LG G Flex 2 İle İlgili Bir Video Paylaştı

LG G Flex 2 İle İlgili Bir Video Paylaştı

Güney Koreli teknoloji devi LG ile ilgili bugün ilginç bir haberle karşı karşıyayız. LG G Flex 2 ilk olarak CES; “Tüketici Elektroniği Fuarında” kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Yeni telefon yenilikçi bir teknolojiye sahip. Telefonda resmi olarak Snapdragon 810 yongaseti kullanılacağı söylendi. Bu yılın ikinci çeyreğinde telefonun satışa sunulması bekleniyor.

Eğer LG G Flex 2’yi merak edenlerdenseniz firma cihazla ilgili yeni bir video paylaştı. Bu videoda telefonla ilgili bilgiler yer alıyor. Telefonla ilgili ana özellikler ve nasıl büküldüğü ile ilgili bilgiler yer alıyor.

LG G Flex 2 İle İlgili Bir Video Paylaştı
LG G Flex 2 İle İlgili Bir Video Paylaştı

Yeni amiral gemisi telefon 5.5 inç ölçülerinde ve Full HD 1920×1080 ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Telefonun arka kamerası 13 megapiksel ve kamerada Optik İmaj Sabitleyicisi yer alıyor.

Kamerada otomatik netleme özelliği bulunuyor. Telefonda 3.000 mAh batarya kullanılmış. Özel teknolojiyle donatılmış cihazın en önemli özelliği telefonun şarjı yüzde 50’deyken bile telefonu 40 dakika boyunca kullanabiliyor olmamız.

LG G Flex 2’de, Android’in en son işletim sistemi Lollipop 5.0 yer alacak. LG G Flex 2 için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Twitter’dan Yeni Özellik