Stephen King, Squid Game hakkında ilginç yorumlarda bulundu

Stephen King, Squid Game hakkında ilginç yorumlarda bulundu

Stephen King, edebiyatta korku dünyasında lider yazarlardan biri. Sayısız en çok satan romanı uzun yıllar okuyuculara ürperti ve korku verdi. Pek çoğu inanılmaz filmlere uyarlandı. Yazar şimdi, dünya çapında bir fenomen haline gelen Squid Game hakkında konuştu. İşte detaylar.

Bu noktada Netflix’in şimdiye kadarki en büyük dizi lansmanından bahsetmeyen insanları bulmak zor. Dizi hakkında video oyunları yaratılıyor. Dizi o kadar popüler oldu ki Güney Kore ile arası iyi olmayan Kuzey Kore hükümeti tarafından bile bahsedildi. Görünüşe göre Stephen King de bu fenomemene kayıtsız kalamadı ve bazı yorumlarda bulundu.

Stephen King, Squid Game hakkında ilginç yorumlarda bulundu

Yazar, yorumlarına mizahi bir espriyle başladı. Ardından daha sonra bir hayran, dizinin King’e The Running Man adlı romanını hatırlatıp hatırlatmadığını sorduğunda, ünlü yazar Squid Game’i iki romanıyla karşılaştırdı. Stephen King’in romanı The Running Man de, insanların acımasız bir ölümden kaçınmak ve özgürlüğe ulaşmak için yarışan mahkumlarla hayatları pahasına oyun oynayan insanlardan oluşuyor. King’in takma adı işe yazdığı Richard Bachman romanı da The Long Walk da acımasız bir yarışma etrafında dönüyor. Hikayeler sonunda farklı temalara odaklansa bile, iki roman ve dizi arasında karşılaştırma yapmak kesinlikle mantıklı. Stephen King’in Squid Game gibi daha doğrudan bir şey üzerine kendi yorumunu yazdığını görmek harika olurdu. Ancak beklemek ve yazarın parlak zekasından sonra hangi hikayenin geleceğini görmek zorundayız.

Google TikTok benzeri bir uygulamaya başlıyor: Kısa videolar geliyor