Windows 11 güncellemesi önemli bir problemi giderdi: Herkes buna odaklanıyor

Windows 11 güvenlik özelliği, PC'lerde oyun performansını etkileyebilir

Windows 11 güncellemesi kullanıcıların önemli bir sorununu gidermeyi başardı. Yeni güncelleme tüm kullanıcılara sunulmak isteniyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Windows 11 güncellemesi birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Özellikle oyun performansı açısından yeni güncelleme şarttı. Microsoft AMD işlemcilerde performans düşüşü olduğunu geçtiğimiz günlerde kabul etti. Özellikle oyun oynayan kişilerin canını fazlasıyla sıkan bu problem sonunda çözüldü.

Windows tarafından yayınlanan yeni bir güncelleme ile birlikte L3 önbellek problemi giderildi. Bu sorun AMD işlemcilerinin kötü bir performans ile çalışmasına neden oluyordu. Ayrıca bu platformda Windows 10 görev çubuğu görülüyordu. Yani normal şartlarda bulunması gereken Windows 11 platformu görev çubuğu yer almıyordu. Microsoft bunu da düzeltti.

Windows 11 güncellemesi kararlı kullanım sağlayacak

Microsoft tarafından kullanıcılara dağıtılan bu güncelleme birçok sorunu gidermesi ile biliniyor. Yani ekstradan bir özellik pek kazandırmadı. Bunun yerine sürümün daha kararlı hale gelmesine odaklanıyorlar. Hatırlayacağınız üzere Windows 10 işletim sistemi ile ilgili de benzer süreçler izlenmişti.

Windows 11 güncellemesi

Windows Defender Exploit Protection sorunu yine Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre düzeltildi. Microsoft Office uygulamalarının kullanımında bile problem yaşatan bu sorun şirketin güncelleme notları içerisinde var. Böylece Microsoft Office uygulamaları daha efektif bir şekilde kullanılabilecek. Windows 11 güncellemesi tüm bu düzeltmelerden dolayı büyük öneme sahip.

Windows 11 yeni emojileri hayal kırıklığı yarattı

Build 22000.282 sürümü olarak açıklanan özellik Ekim ayı içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak. Şimdilik test kullanıcıları bu güncellemeden yararlanabiliyor. Peki siz Microsoft tarafından yapılan bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.