Squid Game The Challenge Oyuncusundan Şaşırtan Açıklama

Squid Game The Challenge dünya genelinde çok sevildi ve şimdi yarışmacılar bazı açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Squid Game The Challenge yarışması çok sevildi ve şimdi yarışmacılardan bazı açıklamalar geldi. Oyuncu 243 Stephen, bazı yarışmacıların “bağlanarak” kuralları çiğnedikten sonra gösteriden vaktinden önce “kovulduklarını” açıkladı. Netflix’in 2021 tarihli orijinal Güney Kore dramasına dayanan yeni realite oyun şovu yarışmasında, 456 yarışmacı bir dizi oyunda yarışıyor ve Netflix tarihindeki en büyük toplu ikramiye olan 4,56 milyon doları (3,55 milyon £) kazanma şansını yakalamak için yarışıyorlar.  Ancak Londra’daki Warf Stüdyoları’ndaki 16 günlük çekim döneminden önce Stephen, yakın zamanda yayınlanan bir TikTok videosunda yarışmacıların bir otelde “bireysel olarak karantinaya alındığını” açıkladı.

Squid Game The Challenge Oyuncusundan Şaşırtan Açıklama

“Birbirimizle etkileşim kurmamıza veya konuşmamıza izin verilmedi” dedi. “Bazı insanlar gizlice birbirlerinin odalarına girip takılırken yakalandılar ve bu yüzden gösteriden kovuldular.” Stephen, kendisinin ve 456 numaralı oyuncu olan arkadaşı Chase’in de birbirlerinin odalarına gizlice girerken yakalanmalarının ardından neredeyse gösteriden atılacaklarını itiraf etti. Oyuncular arasında bu tarz çalışmalar tamamen yasaklanmış ve yakınlaşanlar da oyundan kovulmakla tehdit edilmiş. Stephen, daha yaşlı yarışmacı 232. oyuncu Rick ile olan yakın bağı nedeniyle hayranların favorisi haline geldi. Beşinci bölümde birlikte, üç yarışmacıyı eleme fırsatı verilen 229. oyuncu Phalisia tarafından elendiler. TikTok’ta Squid Game oyunundan Rick’le hâlâ iletişim halinde olup olmadığı sorulduğunda Stephen, “neredeyse her gün mesajlaştıklarını” paylaştı.

Chery Modellerini Tercih Edenler Çin Seddi Ziyareti Kazanıyor