Squid Game ikinci sezonundan yeni fragman

Squid Game ikinci sezonundan yeni fragman

Squid Game severler için yeni bir fragman geldi. İşte tüm detaylar.

Netflix, Squid Game’in uzun zamandır beklenen sezonunun ilk tanıtımını yayınladı. Lee Jung-jae, arka planda yeşil eşofmanlı yüzü olmayan bir dizi oyuncunun yer aldığı 30 saniyelik yeni klipte 1. Sezonun şampiyonu ve hayatta kalan tek kişi rolünü yeniden canlandırıyor. Dramatik bir şekilde aydınlatılan teaser, her oyuncunun ceketlerinin arkasında Gi-hun’un 456 numarasını gösteriyor. 2. Sezon, Gi-hun’un Squid Game oyununu kazanmasından üç yıl sonra, eyaletlere gitmekten vazgeçip kafasında yeni bir kararla geri dönmesiyle başlıyor. Gi-hun bir kez daha hayatta kalma oyununa dalıyor ve başka bir ölüm kalım oyununa başlıyor. 45,6 milyar wonluk ödülü kazanmak için yeni katılımcılar bir araya geliyor.

Yaratıcı Hwang Dong-hyuk daha önce Deadline’a yeni sezonda Gi-hun’un intikam arayışında olacağını ve oyuna farklı, daha ciddi bir karakter olarak gireceğini söylemişti. İlk sezonda Dong-hyuk, Drama Dizisinde En İyi Yönetmenlik dalında Emmy Ödülü’nü kazanan ilk Asyalı kişi olarak tarihe geçti. Jung-jae aynı zamanda Drama Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan ilk Asyalı erkek oldu. İngilizce olmayan bir gösteri için ödülü kazanan ilk kişi.

Squid Game ikinci sezonundan yeni fragman

Squid Game ayrıca 2021 prömiyerinden sonraki ilk 28 günde 1,65 milyar izlenme rekoruyla Netflix’in tüm zamanların en popüler dizisi oldu. Netflix, Squid Game’in 2. Sezonunun 26 Aralık’ta yayınlanacağını açıkladıktan sonra, geçen ay üçüncü ve son sezonunun 2025’te yayınlanacağını duyurdu.

 

Robert Downey Jr, Deadpool ve Wolverine’de Iron Man rolünü neden geri çevirdi?