Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor!

MacBook Pro modelleri WWDC 2021'de piyasaya sürülecek

Apple’ın yarın gerçekleştireceği etkinlikte çentikli MacBook modellerini tanıtması bekleniyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor! Teknoloji sektöründeki öncü isimlerden biri olan Apple, 18 Ekim’de yani yarın önemli bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlikte Apple’ın yeni nesil MacBook modellerini tanıtması bekleniyor. Peki yeni nesil MacBook modellerinde bizleri heyecanlandıracak bir yenilik bulunacak mı? Belki de asıl sorulması gereken soru bu diyebiliriz.

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, PC pazarında da güç kazanmaya devam ediyor. Hali hazırda PC pazarında da ilk 5 içerisinde yer alan Cupertino merkezli şirket yarın gerçekleşecek olan Unleashed etkinliğinde yeni nesil MacBook modelleriyle karşımıza çıkacak.

Peki yeni nesil MacBook modellerinde ne gibi ayırt edici unsurlar bulunacak?

Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor!

 

Çentikli MacBook Pro modelleri geliyor!

Bir önceki nesilde olduğu gibi yeni nesilde de ARM tabanlı M serisi çipler kullanılacak. Bunu zaten biliyoruz. mini-LED display teknolojisi ile gelmesi beklenen yeni MacBook modellerinde önemli bir tasarımsal değişikliğin olabileceği söyleniyor.

İddialara göre Apple, yeni MacBook serisinde çentik tasarımına geçmeyi planlıyor. Bu sayede çerçeveler incelirken, ekran boyutu da büyümüş olacak. Kameranın bulunduğu kısım ise çentik içerisine alınacak.

Bu fikir Apple fanlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda. Elbette Cupertino merkezli şirketin bu tasarımı hayata geçirip geçirmeyeceğini yarın görmüş olacağız. Gerçekten de çentikli MacBook fikri kulağa hiç de fena gelmiyor.

Apple Watch Series 7 yeni bir hata ile gündemde