Starfield’ın hemen başlarında en iyi uzay giysilerinden birine sahip olabilirsiniz

123 12

Uzun zamandır beklenen Starfield sonunda çıktı. Oyunun başında akıllıca bir hile ile üst düzey uzay giysisini dolabınıza ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar…

Starfield‘ın geniş evreni keşfedilmeyi bekleyen gizli mücevherlerle dolu. Sözünü ettiğimiz hazinelerden birisi de oyunun en iyi uzay giysilerinden biri olan Mark 1. Bu uzay giysisi hem şık görünüşe sahip hem de üst düzey koruma sağlıyor. Mark 1 uzay elbisesi The Lodge’un bodrumunda cam koruma içinde kilitli olarak tutuluyor. Kilidi açmak içinse Lockpicking’in yani kilit açma yeteneğinin Master olması gerekiyor. Oyunda ilerleyip, seviye atlayıp, Lockpicking’i artırmak lazım. Ancak oyuncular uzay giysisine ulaşmanın bir hilesini buldu. Bu hileyle üst düzey teçhizatı kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Normalde cam korumanın üstüne tıkladığınızda kilitli olduğu yazıyor. Fakat kapısının olduğu kısımda ufak bir aralık var. Bu aralıktan etkileşime geçip, Mark 1 uzay giysisini, kaskını ve geri kalan her şeyi alabilirsiniz.

Mark 1 hem fiziksel hem de enerji hasarına karşı yüksek koruma sağlıyor. Ayrıca giysiyi geliştirerek uzun vadeli kullanabilirsiniz. Oyunun başında bulunabilecek çok yönlü en iyi giysilerden birisi.

Giysiyi kilidi açmadan alma tabii ki oyundaki hatalardan biri. Bethesda bu tür açıkları yamalamasıyla bilinir. Geliştirici ekip bir sonraki güncellemede büyük ihtimalle bu durumu düzeltecektir.

starfield

Bilmeyenler için oyunun kısaca konusundan bahsedecek olursak, 2310 yılında iki büyük taraf arasında Koloni Savaşı adı verilen büyük bir savaş patlak verir. Starfield bu savaştan 20 yıl sonra geçiyor. Oyuncular, uzay kaşiflerinden oluşan Constellation isimli birliğin üyelerinden birini canlandırıyor. Geliştiricilerin açıklamasına göre ana hikaye entrikalarla ve oyuncuyu şaşırtacak sürprizlerle dolu. Bununla birlikte asıl konuya bağlı veya bağımsız olan birçok yan hikaye de var.

Starfield modları daha şimdiden 1 milyon indirmeye ulaştı