Starfield’ın Devasa Güncellemesi Yolda

starfield 2

Bethesda, Starfield’ın şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Bu güncelleme birçok hatayı düzeltecek. İşte detaylar…

Starfield oynuyorsanız size güzel haberimiz var. Bethesda, Starfield’da 100’den fazla hatayı düzelten büyük bir güncelleme çıkaracak. Şirket yaptığı açıklamada güncellemeyle birlikte Eye of the Storm hatası dahil olmak üzere görevlerdeki birçok problemin ortadan kaldırılacağını belirtti. Bununla birlikte iyileştirilmiş kaplamalar, gezegenlerin gölgelendirilmelerindeki düzeltmeler (Başka uzay cisimleri de dahil) gibi çok sayıda grafiksel iyileştirme güncelleme içeriğinde bulunuyor. Bu kocaman yama oyunun genel olarak performansını da yükseltmeyi amaçlıyor.

Bethesda güncellemenin ilk olarak 17 Ocak’ta Steam Beta’da yayınlanacağını ve iki hafta sonra tüm oyuncuların kullanımına sunulacağını ifade etti. Önümüzdeki hafta yama içeriğiyle ilgili tüm detaylar paylaşılacak.

starfield 1

Her ne kadar gelecek güncelleme ve iyileştirmelerden söz etsek de Starfield’ın Steam’deki incelemeleri iç açıcı değil. Steam’de son zamanlarda yapılan 7540 incelemenin yalnızca %28’i olumlu. Geri kalanlar ise çoğunlukla olumsuz. Starfield’ın Steam’deki oyuncu sayısı da Skyrim ve Fallout 4’ün gerisinde kalıyor.

Diğer yandan oyuncular keşfedilen gezegenlerin ve sistemlerin oyunda listelenip, katalog haline getirilmesini istiyor. Bu özellik gezegenlere geri dönüş için oldukça önemli. Bazı oyuncular keşiflerinin yerini unutmamak için kağıda yazdıklarını söylüyor. Harita çizenler bile var. Oyundaki eksiklik kullanıcıları yıldızlar arası kartografa dönüştürdü bile diyebiliriz. Oyuncular keşfedilen gezegenler ve kaynakların kaydedilmesi, detaylı şekilde katalog halinde sunulmasına yönelik özellik istiyor. Bu durumu sosyal medya ve çeşitli yerlerde de dile getiriyorlar.

Diablo 4’ün Yeni Sezonu Ne Zaman Çıkacak?