Star Wars: The Last Jedi’ın 11 günlük hasılat rakamı belli oldu

sat2

Tüm dünyada Star Wars fırtınası eserken ülkemizde de Aile Arasında hakimiyeti sürüyor. Siz hangisini izlediniz?

Star Wars: The Last Jedi, “Yılın en çok beklenen filmlerinden bir tanesi” idi. 15 Aralık 2017 itibarıyla vizyonda yerini aldı ve şu günlerde de “Yılın tartışmalı filmlerinden bir tanesi” oldu denebilir. Zira filmle ilgili eleştiriler her geçen gün artıyor. Öte yandan, Mark Hamill bile filmdeki rolüyle ilgili memnuniyetsiz tavırlarıyla gündemde. Tabii tüm bunlara rağmen filmin gişedeki yükselişi de sürüyor.

Buena Vista tarafından yayınlanan film, gösterimde olduğu ilk 11 gün toplamında yaklaşık 778 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Filmin 1 milyar dolar barajını geride bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle de Noel döneminde sinemalara akın edecek izleyiciler sayesinde.

Star Wars: The Last Jedi'ın 11 günlük hasılat rakamı belli oldu

Peki Tle Last Jedi, ülkemizde neler yapıyor?

Film, Boxoffice Türkiye verilerine göre ülkemizdeki ilk 3 günlük performansında 223 bin seyirci tarafından izlendi. Şu ana kadarki toplam izleyici rakamı 478.602 kişi ve hasılat rakamı da yaklaşık 8 milyon TL.

Şu günlerde ülkemizde en popüler film ise, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı komedi filmi Aile Arasında. 3 haftadır vizyonda olan film, şimdiye kadar 3 milyon 173 bin kişi tarafından izlendi ve toplamda 41 milyon liralık hasılat elde etti.

Mercedes’in AMG Serisi Linkin Park Gibi Ses Çıkaracak