Luke Skywalker: Zamanım doldu

123 8

Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin efsane oyuncularından Mark Hamill, ışın kılıcını sonsuza kadar bir kenara bırakmaya hazır olduğunu söyledi.

Mark Hamill geçtiğimiz günlerde CBS Sunday Morning’e röportaj verdi ve samimi açıklamalarda bulundu. Hamill, 1977’deki ilk filmden 2019’daki The Rise of Skywalker’a kadar olan zamanı değerlendirdi. Artık Luke Skywalker’ı canlandırmak istemediğini söyledi. Ünlü aktör, “Zamanımı doldurduğumu düşünüyorum. Bu kadar yeter” dedi.

Star Wars

Hamill’in cevabından sonra eğer bir gün geri dönmesi istenirse ne yapacağı soruldu. Yıldız oyuncu, “Asla geri dönmem diyemem. Sadece bunun için bir neden göremiyorum. Luke olmadan anlatacakları birçok hikayeleri var” cevabını verdi. Bazı film eleştirmenleri ise bu durumu Mark Hamill’in artık emekli olmak istemesine bağladı.

Oyunlar ve filmler geliyor

Bir sonraki filmin ne zaman vizyona gireceği belli değil. Fakat James Mangold’tan Jedi’lerle ilgili bir film geliyor. Dave Filoni, Star Wars’ta Yeni Cumhuriyet dönemine odaklanan bir proje üzerinde çalışıyor. Sharmeen Obaid-Chinoy ise Rey karakterine odaklanan bir filmin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Oyun projeleri de yolda. Kısa süre önce Star Wars Jedi: Survivor oyuncuların beğenisine sunuldu. 2019’da çıkan Jedi: Fallen Order’ın devamı olan yeni oyun, ilk yapımdaki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alıyor. Geliştirici Respawn, Star Wars Jedi serisini üçleme olarak tasarladı. Eğer planlarında aksilik olmazsa üçüncü ve final oyunuyla birlikte hikayeyi sonlandıracaklar. Bununla birlikte stüdyonun Star Wars evreninde geçen biri FPS diğeri strateji türünde olan iki projesi daha var ki, bu oyunlar daha geliştirme aşamasında ve isimleri belli değil.

Amazon Prime aboneleri için ücretsiz cep telefonu hizmeti sunmaya hazırlanıyor