Star Wars Epidode VIII Hakkında Çılgın İddialar!

star wars episode 8 film 1

Star Wars Episode VIII hakkında, birbirinden tuhaf iddialar dolaşıyor. İnanın bir yıl boyunca, her gün büyük merakla bekleyeceğimize değecek. 

Öncelikle gerçeklere değinelim: Star Wars Force Awakens, tarihin Avatar’dan sonra Titanic ile birlikte en başarılı getirisini sağladı. Filmin gişe hasılatı 2.1 milyar dolar gibi akıl almaz düzeylerde.

Gerçeklerden devam edelim: Rian Johnson tarafından yazılıp yönetilecek filmin kadrosu  Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o,Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran gibi isimlerden oluşuyor. Marvel filmlerinden tanıdığımız Oscar ödüllü oyuncu Benicio Del Toro, filmde Supreme Leader Snoke’un diğer bir çırağı ve Kylo Ren’den çok daha kararlı bir cani rolünde.

Star wars
Güç Uyandı ama hangi tarafta olduğu meçhul

15 Aralık 2017’de gösterime girecek yapım; 300 milyon dolara yakın bütçeye sahip.

Şimdi ise daha eğlenceli olan spekülasyon kısmına geleceğiz. Lütfen, okuyucularımız filmle ilgili ilginç detaylarla karşılaşabileceğinin farkında olsun ve söz konusu riski göze alarak okusun.

Star Wars Force Awakens’in her açıdan yetenekli karakteri Rey aslında kim? Spekülasyondan bol bir şey yok: Rey, aynı Luke ve Leia gibi saklanmış bir Skywalker; ilk iddia bu yönde.

Ancak ikinci iddia, çok daha çarpıcı: Rey, Darth Sidious’un (İmparator Palpatine) doğrudan akrabası. Bunun için dayanaklar arasında Rey’in aksanı, ışın kılıcı kullanma stili ve güçte üstünlüğü gösteriyor. Rey’in ışın kılıcı kullanma stili, dokuz Sith/Jedi formundan, bir Sith Lorduna en yakın olanı…  Tüm bunlar basit tesadüfler veya anlamsız tesadüfler olabileceği gibi gerçekliğin yansıması da olabilir. Zira filmin romanında, Rey; Yoda, Obi Wan ve Luke Skywalker’un sesini duyabildiği gibi, Kylo Ren ile dövüşme sahnesinde, Palpatine’nin “Öldür Onu!” ifadesini duyabilmesi de gösteriliyor. Palpatine’in, tarihin en güçlü Sith Lordu olduğu pek çok Star Wars romanında vurgulanıyor.

Açıkçası Rey ve Luke Skywalker arasındaki ilişki, tüm gerçekleri yansıtacak. Bakalım, sinema tarihinin en büyük sürprizlerinden birine mi yoksa bambaşka bir boyuta mı yelken açacağız.

 Gears Of War 4’ün İdeal Gereksinimleri İnanılmaz!