Borderlands Fimi Gişede Çakıldı

Borderlands 4 heyecan yarattı

Büyük merakla beklenen Borderlands filmi geçtiğimiz ağustos ayında vizyona girdi. Fakat filmle ilgili haberler kötü. Film izleyicilerin özellikle de oyuncuların beğenisini kazanamadı ve eleştirmenler tarafından oldukça eleştirildi.

Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Gina Gershon gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Borderlands ne yazık ki oyuncu kadrosuna ve popüler bir oyunun filmi olmasına rağmen istediği başarıyı elde edemedi. Gişede yere çakıldı. Film endüstrisi hakkında veriler paylaşan The Numbers sitesine göre Borderlands sadece 30 milyon dolar hasılat elde etti. Daha fazla bilgi vermek gerekirse filmin maliyetinin yaklaşık 115 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Pazarlama ve dağıtım maliyetlerinin de 30 milyon dolar olduğu söyleniyor. Özetle film maliyetini bile çıkaramadı.

Borderlands

PC Gamer’a göre film hayal kırıklığı yaratmasına rağmen tüm zamanların en kötü oyun uyarlaması da değil. En azından yapımcı, yönetmen ve senarist Uwe Boll’un filmlerinden daha iyi performans gösterdi.

Bu ay başında Gearbox’ın kurucusu Randy Pitchford stüdyonun son dönemdeki başarısızlıkları hakkında konuştu. Pitchford bir şeyler yapmaya devam edeceklerini ve geleceğe yönelik planları olduğundan bahsetti. Oyun serisine gelecek olursak Borderlands 4, ağustos ayında duyurulmuştu. Gearbox ekibi henüz bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da oyunun 2025’te geleceğini söyledi. 4. yapım PS5, PC ve Xbox Series X/S için satışa sunulacak.

Star Wars Jedi: Survivor’ın Yeni Güncellemesi Yüzleri Güldürüyor