Yeni Star Wars Filimin İsmi Belli Oldu

Star Wars Episode Viiiin ismi belli oldu88808 1

Efsanevi seri Star Wars için yeni film hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Serinin yeni filminin ismi ise kesinleşti. Star Wars: Episode VIII’in ismine ve diğer bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

2015 yılında sinema salonlarına geri dönüş yapan efsanevi seri Star Wars elde ettiği gişe ile büyük bir başarı elde ettimişti. Üçlemenin ilk filmi 2015 yılında vizyona girmişken ikinci filmi de 2017 yılının son günlerinde izleyenler ile buluşacak.

Episode VIII ile bilinin ikinci film 2017 yılının son günlerinde Aralık 2017’de vizyonda olacak iken filmin diğer  detayları da belli olmaya başladı.  Özellikle ismi merakla beklenen filmin ismi kısa süre önce açıklandı.

Rian Johnson tarafından yönetilecek olan film 15 Aralık 2017 tarihinde vizyonda olacak. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o ve Dohmnall Gleeson gibi isimler filmde rol alacak. Oyuncula Güç Uyanıyor filmindeki rollerini tekrarlayacaklar.

Artık Disney’in sahip olduğu seri yeni filmiyle birlikte 15 Aralık 2017 tarihinde Star Wars The Last Jedi adıyla çıkış yapacak. Film hakkında detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Karşınızda Merakla Beklenen LG G6 !