Star Trek: Prodigy Netflix’e geliyor!

Star Trek: Prodigy Netflix'e geliyor!

Netflix yeni yapımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Star Trek: Prodigy platforma geliyor. İşte tüm detaylar.

Star Trek: Prodigy, Haziran ayında Paramount+ tarafından iptal edildikten ve platformdan tamamen silindikten sonra Netflix’te kendine yer bulacak. Netflix, daha önce yayınlanan 20 bölümlük ilk sezonu bu yılın sonlarında yayınlamakla kalmayacak, aynı zamanda gelecek yıl yayınlanacak olan ikinci sezona da son rötuşlarını yapacak. Paramount ikinci sezona yeşil ışık yakmışken gelen iptal haberi fazlasıyla sürpriz olmuştu. Daha sonra yayıncı tüm eski bölümleri sildi ve yapımı tamamen platformundan kaldırdı. Star Trek: The Animated Series ve Star Trek: The Motion Picture gibi yapımları bekleyen hayranlar için sevdikleri şovu izleyememek kötü olmuştu.

Star Trek: Prodigy Netflix'e geliyor!

Dizinin yapımcıları da çeşitli sosyal medya sitelerinde hayranların katılımını artırmak için çalışmaya başladılar. Prodigy’nin yaratıcıları uzun zamandır yeni bir platform için umut besliyorlardı ve görünen o ki bu iyimserlik nihayet meyvesini verdi.

Star Trek: Prodigy, adı geçen uzay gemisini bulduktan sonra maceraya çıkan bir grup uzaylı genci konu alıyor. Yapım aynı zamanda Star Trek: Voyager’ın devamı niteliğinde. Yapımda Kate Mulgrew Kaptan Janeway rolünü yeniden canlandırıyor ve Robert Beltran da Chakotay rolünü üstleniyor. Sızıntılara bakılırsa ikinci sezon hayranları memnun edecek. Netflix de kendi bünyesine üye katmaya devam edecek.

HONOR, Kantar BrandZ ilham veren inovasyon yıldızı ödülünü kazandı