Star Trek Beyond, Yaz Aylarında Gösterimde!

star trek

Yeni Star Trek serisinin son halkası Star Trek Beyond, 22 Haziran 2016’da gösterime girerken, as kadrounun yanı sıra büyüleyici yeni oyuncular ile göz kamaştıracak.

Lost, Fringe ve en son olarak Star Wars: The Force Awakens’tan tanıdığımız JJ Abrams, 2009 yılındaki projesiyle seriye yeni bir soluk getirmişti.  JJ Abrams, serinin köklerine bağlı kalarak, yeni filmlerin bir “reboot(tekrar çevrim)” değil, paralel bir evrende geçtiğini vurgulamıştı.

Serinin iki filmi, toplamda 1.2 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek, sinema tarihinin en başarılı bilim-kurgu yapımları arasındaki yerlerini almıştı. Alternatif Star Trek, eleştirmenlerden de yüksek notlar almayı başarmıştı.

Star Trek

Dünyaca ünlü halka, şimdi yeni bir zincirle taçlanıyor: Star Trek Beyond, 22 Temmuz 2016’da, 150 milyonluk yapım bütçesiyle gösterime girecek.

Filmde Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho ve Anton Yelchin gibi isimler, önceki yapımlardaki rollerini yeniden üstlenecek. Kadroya Thor, Avengers ve The Pacific RIM’den tanıdığımız Idris Elba ve bol ödüllü oyuncu Sofia Boutella (Kendisini The Mummy’nin yeni çevriminde de izleyebileceğiz) gibi isimler eşlik edecek.

filmin konusunu kısaca ele alırsak, Yıldız Filosu, mensup gezegenlerden birinden aldığı çağrı karşısında Kirk’ün kaptanlığı altındaki Enterprise ile eyleme geçecek. Ne var ki bu eylem, Enterprise’în yok olması ve mürettebat üyelerinin, bilinmeyen bir gezegende, karanlık bir uzaylı türüyle mücadelelerine el ayak olacak.