Star Trek Discovery 3. sezon yayınlandı

Star Trek

Netflix geçtiğimiz gün merakla beklenen Star Trek Discovery dizisinin 3. sezonunu yayınladı. İşte detaylar.

Bilim-kurgu türünün öncü filmlerinden biri olan Star Trek tekrardan yapım filmleriyle büyük ilgi toplamıştı. Serinin bu kadar sevilmesi yeni bir dizinin de önünü açtı. Aslına bakılırsa son dönemde sevilen filmlerin dizi formatıyla izleyici karşısına çıkmasına alıştık.

Dolayısıyla Star Trek evreninde geçen bir dizinin izleyicilerle buluşması da bizleri çok fazla şaşırtmamıştı. İlk iki sezonuyla büyük ilgi toplamayı başaran dizinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusuydu.

Malum koronavirüs sürecinden ötürü pek çok dizinin çekim aşaması sekteye uğramış durumda. Bu yüzden bazı dizilerin yayın tarihi gecikirken, bazılarının ise bölüm bölüm yayınlanması kararlaştırılmıştı.

Star Trek Discovery 3. sezonuyla Netflix’te

Netflix her ne kadar orijinal dizilerinin çekimlerini aksatmadan devam ettirmeye çalışsa da ister istemez araya bazı engeller girebiliyor. 3. parti yapımcılar tarafından hazırlanan dizilerde ise daha sık sorunlarla karşılaşılabiliyor.

Netflix’in yayın haklarını edindiği dizlerden birisi de Star Trek Discovery’di. Ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan bu dizi kısa sürede önemli bir izleyici kitlesine erişmişti. Geçtiğimiz gün Star Trek Discovery’nin 3. sezonu da yayınlandı. Netflix tüm bir sezonu yayınlamak yerine dizinin sadece ilk bölümünü yayınladı.

Ayrıca diğer bölümlerinde aynı şekilde paylaşılacağı belirtildi. 51 dakika süren ilk bölümü Netflix üzerinden an itibariyle izleyebilirsiniz.

The Mandalorian filmi için ilk sinyal geldi