Squid Game’in 2. sezonu bu yıl yayınlanacak

Squid Game'in 2. sezonu bu yıl yayınlanacak

Squid Game’in ikinci sezonu için geri sayım başladı. İşte tüm detaylar.

Netflix, ilgi çekici yeni bir bağlantıyla oyun listesini genişletiyor. Şirketin üç aylık kazanç duyurusu sırasında, Squid Game’den ilham alan çok oyunculu bir oyun piyasaya sürmeyi planladığı paylaşıldı. Yayın tarihi, Güney Kore TV sansasyonunun ikinci sezonuyla aynı zamana denk gelecek şekilde zamanlanacak. Oyunun tarzının ne olacağına dair başka bir bilgimiz yok ancak dizide yarışmacıların hayatta kalmak için oynadıkları çocuk oyunlarını yansıtacağını tahmin edebiliyoruz.

Program, yayın hizmeti için halihazırda birkaç yan ürün üretti. 1. sezonun 2021‘de uluslararası bir sansasyon haline gelmesinin ardından Netflix, kurgusal realite şovunu temel alarak Los Angeles’ta bir sanal gerçeklik versiyonunun yanı sıra yüz yüze bir pop-up deneyimi yarattı. Şirket ayrıca, kaynak materyalinden çok daha az öldürücü olan gerçek bir realite TV şovu olan Squid Game: The Challenge’ı yaratmak için bir İngiliz yapım şirketiyle birlikte çalıştı.

Squid Game'in 2. sezonu bu yıl yayınlanacak

Üç aylık rapordan elde edilen bir başka bilgi de Netflix için reklamların öneminin ne kadar arttığı. Reklam destekli katman, abonelik seçeneğinin mevcut olduğu pazarlardaki yeni kayıtların yüzde 45’inden sorumlu. Plan yalnızca yaklaşık 18 aydır mevcut ve hedef kitlesi 2024’ün ikinci çeyreğinde zaten sırayla yüzde 34 arttı. Bu değişimin bir kısmı, temel plan seçeneğinin aşamalı olarak kaldırılması nedeniyle gerçekleşiyor.

TECNO POVA 6 Pro 5G: Oyun ve Eğlence Deneyimini Sınırların Ötesine Taşıyor