Netflix yeni dizisi ile zirveye oturdu

Netflix yeni dizisi ile zirveye oturdu

Netflix hayranları, kediler hakkında bir kart oyununa dayanan animasyon dizisi yeni yapımı çok sevdi. İşte tüm detaylar.

Dokuz bölümlük Exploding Kittens dizisi geçen hafta yayın hizmetinde yayınlandı. Aynı isimli kart oyununa dayanan filmde Tom Ellis (Lucifer), Sasheer Zamata, Suzy Nakamura, Mark Proksch, Ally Maki ve Kenny Yates’in sesleri yer alıyor. Dizinin özeti şöyle: ‘Dünya berbat, bu yüzden Tanrı (Tom Ellis) kovuluyor ve insanlıkla yeniden bağlantı kurmak için Dünya’ya gönderiliyor.” İzleyiciler, neler olup bittiğine dair hiçbir fikirleri olmasa bile Exploding Kittens’ın ilk serisini kesinlikle çok seviyorlar.

Netflix yeni dizisi ile zirveye oturdu

Bir izleyici X’te şunları yazdı: “Bu dizi canlı halüsinasyonlar mı görmeme neden oluyor yoksa Netflix, Exploding Kittens oyununu temel alan bir animasyon komedi mi yaptı?” Ardından kullanıcı yorumları coşmaya başladı. Herkes yapım hakkında çok fazla yorumda bulundu. ‘Netflix’teki Exploding Kittens OLAĞANÜSTÜ!!!” yorumu binlercen kez paylaşıldı. Ancak Netflix’in en iyi dizilerinden bazılarını iptal etme konusundaki acımasız geçmişi göz önüne alındığında, hayranlar Exploding Kittens için en kötüsünden korkuyor. Sevilen yapımın da iptal edilmesi üzücü bir detay olabilir.  Hedefini sekiz dakikada aşarak bir haftada 103.000 destekçi kazanarak Kickstarter tarihindeki en çok destekçi  yapım rekorunu kırdı. Dizi eleştirmenler tarafından büyük ölçüde eleştirilse de Rotten Tomatoes’ta hala %71’lik bir reytinge sahip.

TECNO POVA 6 Pro 5G: Oyun ve Eğlence Deneyimini Sınırların Ötesine Taşıyor