Chery Modellerini Tercih Edenler Çin Seddi Ziyareti Kazanıyor

Chery

Chery ’nin başlattığı yıl sonu kampanyasında, 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanya kapsamında, yeni bir Chery marka otomobil satın alanlar, dünyanın harikalarından biri olan görkemli Çin Seddi’ni ve modern metropol Şanghay’ın gökdelenlerini ücretsiz olarak ziyaret etme şansına sahip olacak.

Ayrıca kazanan müşteriler, Cmarkanınfabrikasını ziyaret ederek otomobillerin nasıl üretildiğini görebilecek ve gelecekteki ürünlerini test edebilecekler.

Otomobil endüstrisinde bugüne kadar yapılan, alanında ilk olan kampanyada tüm çekiliş sürecini Milli Piyango İdaresi gerçekleştirecek, devamındaki hakların teslim edilmesi ve ilgili düzenlemeleri de yine idare takip edecek. Kampanya süresince her 10 günde bir çekiliş yapılacak ve ardından kazananlar açıklanacak.

Chery

Türkiye’de 9 ayda 35 bini aşkın Chery satıldı!

Chery, mart ayında pazara sunduğu üç SUV modeli; TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 ile Türkiye otomotiv pazarına hızlı bir giriş yaptı. Markanın modelleri üstün kalite seviyesi ve kapsamlı teknolojik donanımlarıyla tüketicilerin beğenisini kazandı. Bir modeli ile test sürüşüne katılan herkes, bunun paranın karşılığını en iyi şekilde verdiği görüşünde birleşiyor.

Üstün kalitesi ve rekabetçi fiyat seviyesiyle , ağustos ayında binek otomobil pazarında satış açısından ikinci sırada yer aldı ve şu ana kadar toplam 35 bini aşkın satış adedine ulaştı. Marka’nın  Türkiye pazarındaki başarısı, markanın son 20 yılda kaydettiği gelişim ve ilerlemenin sonucunda ortaya çıktı. Temel stratejisi bağımsız inovasyon olan Chery, teknoloji Ar-Ge’sini esas alan bir ürün inovasyon sistemi kurarak küresel tüketicilere yüksek kaliteli kullanıcı deneyimi sunmaya devam ediyor.

Türk Dedektif Dizisinin Fragmanını Yayınladı