Grand Theft Auto 6 Fragmanı Yayınlandı

Grand Theft Auto 6 Fragmanı Yayınlandı

Grand Theft Auto 6 için beklenen fragman geldi. İşte tüm detaylar.

Rockstar, gişe rekorları kıran video oyunu serisinin bir sonraki oyunu Grand Theft Auto VI’nın fragmanını beklenenden bir gün önce yayınladı. Ne yazık ki oynamak için en azından 2025’in bir noktasına kadar beklemeniz gerekecek. Rockstar Games’in Grand Theft Auto V’i piyasaya sürmesinden bu yana on yıl geçti. Hayranlar kendilerini GTA Online ve birkaç yeniden sürümle meşgul ederken, oyunun devamı için de sabırsızlıkla bekliyorlardı. Rockstar’ın oyuna ilk resmi bakışı ve 2025 çıkış penceresini açıklamasıyla bu bekleyiş artık teorik olarak sona erdi.

Grand Theft Auto 6 Fragmanı Yayınlandı

Yakın zamanda yayınlanan bir teaser görüntüsü, sızıntılar ve çeşitli söylentilerin de belirttiği gibi, GTA VI, Rockstar’ın Florida’yı ele aldığı Leonida’da geçecek ve büyük ölçüde serinin Miami’yi temsil eden Vice City versiyonuna odaklanacak. Fragmanın bir sürü Instagram tarzı canlı yayın içerdiği göz önüne alındığında, GTA VI, 2002’deki Grand Theft Auto: Vice City gibi 80’lerde geçen bir oyundan ziyade çağdaş bir oyun gibi görünüyor. Bu yayınların entegre bir oyun mekaniği mi, tamamen anlatım aracı mı yoksa sadece fragman için estetik bir seçim mi olduğu henüz bilinmiyor.

Ayrıca söylentilerin öngördüğü gibi, serinin modern versiyonunda ilk kez oyunda oynanabilir bir kadın karakter olan Lucia yer alacak gibi görünüyor.

Chery Modellerini Tercih Edenler Çin Seddi Ziyareti Kazanıyor