Spider-Man Far From Home için yeni fragman

maxresdefault 8

Avengers Endgame sonrasındaki olayları konu edinen Spider-Man Far From Home için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Marvel sinematik evreninin Avengers Endgame sonrasındaki ilk filmi olan Spider-Man Far From Home için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Hemen baştan belirtelim. Yayınlanan video Endgame ile ilgili ağır ipuçları içeriyor. Dolayısıyla eğer hala Endgame’i izlemediyseniz, tanıtım videosunu da izlememenizi tavsiye ederiz. Eğer filmi izlediyseniz tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Spider-Man filmi için yeni fragman

Yeni Spider-Man filmi Endgame ile akılda kalan bazı soruları gidermesi açısından kilit role sahip. Yayınlanan yeni tanıtım videosunda da anlaşılacağı üzere Marvel sinematik evrenine paralel evrenler de dahil ediliyor. Zira Spider-Man’in azılı düşmanlarından biri olan Mysterio paralel bir evrenden gelen kurtarıcı olarak karşımıza çıkıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ilk filmde de olduğu gibi Jon Watts oturuyor. Kadrosunda Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Michael Keaton, Samuel L. Jackson ve Marisa Tomei gibi isimleri bulunduran film tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 5 Temmuz’da vizyona girmiş olacak.

Örümcek Adam Evden Uzakta, yeni Marvel evreninin başlangıcından ziyade Endgame ile kaflarda kalan soruları silecek olan bitiş filmi olarak görülüyor.

Avengers Endgame zirvedeki yerini korudu