Spider-Man Far From Home için ilk trailer!

maxresdefault 18

Avengers End Game sonrası şekillenecek olan yeni Marvel evreninin ilk filmi Spider-Man Far From Home için ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Marvel evrenindeki dengeleri kökünden değiştirecek olan Avengers End Game önümüzdeki Mayıs ayında vizyondaki yerini almış olacak. End Game sonrasında Marvel evreninde önemli değişiklikler olacağını biliyoruz.

Marvel sinematik evreninin ikinci perdesini açacak olan yapım ise Spider-Man Far From Home olacak.

Avengers Infinity War filmini izleyenlerin de bileceği üzere Spider-Man yani Peter Parker filmin sonunda ölmüştü. Fakat görünen o ki End Game sonrasında geri dönecek.

Dilerseniz Spider-Man Far From Home için yayınlanan ilk tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Spider-Man Far From Home için ilk video

Tanıtım videosunda da görüldüğü üzere filmde Spider-Man birden fazla düşmanla yüzleşmek zorunda kalacak. Yayınlanan videoda görebildiğimiz kadarıyla Sandman, Mysterio, Hyrdoman ve Molten Man Spider-Man’i hayli zorlayacağa benziyor.

İlk filmde Spider-Man, Vulture ile kozlarını paylaşmıştı. Far From Home da ise daha kalabalık bir düşman listesi Peter Parker’ı bekliyor olacak.

Spider-Man Far From Home’da karşılaştığımız bir diğer sürpriz ise Nick Fury. Görünen o ki Marvel filmlerinin gediklisi olan Fury, yeniden şekillenecek olan sinematik evrende de önemli bir rol üstlenecek. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yeni Spider-Man filmi Avengers End Game’den yaklaşık olarak 2 ay sonra yani 5 Temmuz’da gösterime girecek.

En çok izlenen Marvel filmleri için tıklayın