The Lion King için yeni fragman

maxresdefault 19

Disney’in klasikleşen animasyonlarından biri olan The Lion King, live-action filmiyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte film için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

İlk olarak 1994 yılında TV ekranların boy göstermeye başlayan The Lion King, bir dönem ülkemizde de yayınlanmıştı. Kral Mufasa’nın tahtının yeni sahibi Simba’nın hikayesini konu edinen yapım, ülkemizde Aslan Kral ismiyle izleyicinin beğenisine sunulmuştu.

Son dönemde klasikleşen yapımlarını live-action tarzıyla sinema perdesine yansıtan Disney, önümüzdeki günlerde The Lion King’i de izleyicilerle buluşturacak.

1994 yılında vizyona giren Aslan Kral’ın hikayesinden beyaz perdeye uyarlanacak olan yapım, şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

Aslan Kral filmi için yeni tanıtım videosu

Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man ile büyük çıkış yakalayan Jon Favreau bulunuyor. Seslendirme kadrosunda ise Seth Rogen, Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Beyonce ve Amy Sedaris gibi isimler yer alıyor.

Disney geçtiğimiz gün live-action Aslan Kral filmi için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Dilerseniz yayınlanan bu tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilrisiniz.

Disney’in bir diğer klasik karakteri Aladdin de önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşmuş olacak. Aslan Kral filmi de Aladdin’den yaklaşık olarak 3 ay sonra beyaz perdede boy gösterecek.

Film tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 19 Temmuz’da izleyiciyle buluşmuş olacak. Bu arada sinema severler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Bu ayın sonlarına doğru Avengers Endgame, önümüzdeki ay ise Pokemon Detective Pikachu filmleri vizyona girecek.

Hellboy 11 yıl sonra geri dönüyor