Spider-Man Into the Spider-Verse için yeni fragman

Spider-Man Into the Spider-Verse

Marvel’ın beyaz perdedeki en büyük markalarından biri haline gelen Spider-Man şimdi de animasyon filmi ile geliyor. İşte Spider-Man Into the Spider-Verse için yayınlanan yeni fragman.

Son dönemde süper kahraman filmlerinde bariz bir artış olduğunu söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Dahası bu artış sadece beyaz perde de yaşanmıyor. Son dönemde yapılan yabancı dizilere baktığımızda da süper kahramanlar ile ilgili dizi sayısına önemli bir artış olduğunu görüyoruz.

Elbette bu tamamen arz – talep ilişkisinden kaynaklanan bir durum. Keza bu filmler için dev bütçeler ayrılıyor. Nitekim filmler gişede bu bütçenin hakkını sonuna kadar veriyorlar. Örneğin son dönemde çıkan Avengers Infinity War, şimdiden en çok gişe hasılatı yapan 4. film olmayı başarmış durumda.

Spider-Man Into the Spider-Verse için yeni fragman

Hal böyleyken sürekli yeni bir süper kahraman filmiyle karşılaşmayı çok da garipsememek gerekiyor. Malum, süper kahraman filmi çekmek bazen çok zaman alabiliyor. Bu gibi durumlarda da animasyon filmler devreye giriyor. Aynı Spider-Man Into the Spider-Verse filminde olduğu gibi.

Christopher Miller ve Phil Lord tarafından kaleme alınan Spider-Man Into the Spider-Verse, Miles Morales’in hikayesine odaklanacak. Yani bu defa örümcek adam maskesinin ardında Peter Parker olmayacak.

Animasyon tarzındaki Spider-Man Into the Spider-Verse, ülkemizde de tüm dünya ile aynı anda 14 Aralık’ta vizyona girecek.

Dilerseniz film için yayınlanan son tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.