Spider-Man 2 oynanış videosu PlayStation Showcase’e damga vurdu

Marvel's Spider-Man 2

Sony, bu yıl çıkıp çıkmayacağı konusunda soru işaretleri oluşan Marvel’s Spider-Man 2 oyununun bu yıl bitmeden kesin çıkacağını açıkladı.

Bildiğiniz gibi bu hafta oyun dünyası için son derece önemli bir etkinlik düzenlendi. Sony, PlayStation Showcase adını verdiği özel bir etkinlik düzenleyerek yakında PlayStation 5’e gelecek yeni oyunları tanıttı. Bu etkinlikte bir yandan daha önce hiç görülmemiş yepyeni oyunlar duyurulurken bir yandan daha önce duyurulmuş oyunlardan yeni görüntüler paylaşıldı. Bu etkinliğin yıldızı ise Marvel’s Spider-Man 2 oldu. Etkinliğinde en sonunda yayınlanan Spider-Man 2 oynanış videosu, PlayStation Showcase etkinliğine damga vurdu.

Adından da anlaşılacağı üzere 2018 yılında çıkan ve büyük beğeni kazanan Marvel’s Spider-Man oyununun devam oyunu olan bu yeni yapımda, Peter Parker’ın yanı sıra Miles Morales de oynanabilir karakter olarak yer alacak. Hatırlarsanız ilk oyunun çıkışından kısa süre sonra Miles Morales de ek paket ile oyun severlere sunulmuştu. Bu sayede daha önce ayrı ayrı oynama şansı yakaladığımız bu iki farklı Örümcek-Adam, bu kez aynı oyunda buluşuyor.

Spider Man 2

Ancak bu yeni Spider-Man oyununun bir co-op, yani iki kişilik oyun olacağı anlamına gelmiyor. İlk oyundaki gibi devam oyunu da tek kişilik bir deneyim olarak tasarlanmış. Ancak GTA 4’te olduğu gibi oyuncular iki karakter arasında geçiş yaparak oyunu oynayacaklar.

PlayStation Showcase etkinliğinde Spider-Man 2’den uzunca bir oynanış videosu yayınlayan Sony ve Insomniac Games, bununla da kalmadı ve oyunun çıkış tarihini de paylaştı. Merakla beklenen yeni Spider-Man oyunu, 2023’ün sonbaharında oyun severlerle buluşacak.

Canon akıllı telefon pazarında ortak arıyor